Miljana
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić nalazi se u drugom stanju, a njena majka Marija se izričito protivi njenoj trudnoći.

Marija je u emisiji uživo govorila o Miljaninom stanju, te otkrila kakve lekove pije.

- Terapija koju ona pije, to je psihijatrijska terapija, a ona ne ide u trudnoći. Ja sam se raspitala, obišla sam sve branše, ali kada su ovakve stvari u pitanju, ne želim da čujem mišljenje lajka, nego stručnjaka. Došla sam u emisiju humorističnu, ali moja tema nije za šalu - započela je Marija, pa nastavila:

- Mnogo mora da se vodi računa, nije lako, mnogo primera sam videla, Miljana to ne zna, iz tog razloga što ona ne zna, nije upućena u takve teme, ona sve to olako shvata i priča, ona sa Željkom nije pila šest meseci terapiju, celu trudnoću nije pila lek i dok ga je dojila, nije pila tablete. Ali isto tako ne znači da će biti sada. Prenatalni test u trudnoći, što se radi, ne može da otkrije oštećene ploda od lekova, već genetska, genetski smo hvala Bogu svi zdravi, i sa druge strane znam. Nemoj da rizikuješ, jer nijedno dete nije dužno da pati, ona je mogla da iskoristi to na mnogo bolji način, ali je Miljana Miljana - dodala je Marija. 

Marija ulazi u Elitu

Marija Kulić je sinoć gostovala u emisiji na Pink televiziji i otkrila da ulazi u Elitu 8.

Kulićeva je priznala da je potpisala ugovor, a tačan datum ulaska nije otkrila.

- Znam šta narod zanima. Počela je Elita, očekivali su moj ulazak, stigla, spremila se, došlo je do nemilog događaja, zbog kog ja nisam želela da uđem, ni želela, ni htela tada - rekla je, pa dodala:

- Posao odvajamo od privatnog života, ja sam potpisala ugovor mnogo ranije, tako da sam ja obavezana da uđem zbog ugovora. Ovo završava tim advokata, privatno. Ovo sam došla da ispoštujem tvoju emisiju, jer je vrlo gledana - ispričala je Marija. 

Ostaje nam da vidimo kada će Marija Kulić vanredno ući u Elitu 8, ali i kako će njena ćerka Miljana reagovati kada je bude ugledala na vratima Bele kuće. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading