Aneli
Foto: Alo/Alo

Na proslavi rođendana Miljane Kulić su se izdvojili Nenad Macanović i Aneli Ahmić, pa su pokrenuli temu o njenom bivšem mužu Asminu i njihovoj ćerki Nori.

Aneli Ahmić

- Za Noru je l se raspituje kod tvoje majke - upitao je Nenad. Je l moguće da se ne raspituje za dete meni je to neshvatljivo - dodao je on.

- Ko ga je*e - odgovorila mu je Aneli. Al ona pita za njega, smeta mu kad Nora govori da ga voli. Govori moj tata će meni igračke kupiti - dodala je Aneli prepričavajući razgovor sa ćerkicom.

- Jesi mu slala klipove za Noru, čudi me da nije zvao ni Situ - ponovo je upitao Bebica.

- Ma boli njega ku*ac. Ni neko od njegove familije. Bolesnik je objavljivao da se Asmin stidi Nore - dodala je Aneli aludirajući na Asminovog oca.

Stavio tačku na odnos i šokirao izjavom, evo šta se desilo

Podsetimo Aneli Ahmić je nedavno uplovila u vezu sa zadrugarom Matejom Matijevićem međutim on je pre nekoliko dana odlučio da okonča taj odnos.

Maneken je obelodanio sve tokom tadašnje podele budžeta.

Mateja Matijević

- Mateja evo ti mali budžet, za tebe nemam reči do sad, čuvaj se, Bosanka iz Dubrovnika je to, samo pazi - rekao je Gastoz.

- Nema od toga ništa više završili smo - dodao je Mateja i izazvao šok među zadrugarima.

- Smeta joj možda moja napadnost. U grču je, malo je stegnuta, to je činjenica. Možda ne treba da se dešava sve brzo, ali ja sam muško, imam neke nagone. Ona neke stvari usporava, ja navaljujem - rekao je Mateja.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading