PRAVE ŠOU PRED ULAZAK U KARANTIN! Peca ispratio brata na "Farmu 8" , evo šta ga je posavetovao!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Farma 8 samo što nije počela , a već se znaju pojedinci koji će učestvovati, danas ih dočekujemo u karantinu gde se pripremaju za sutrašnji ulazak na srednjevekovno imanje.

Među prvima su pristigli i braća Lazić - blizanci Neca i Peca.Naime, Neca je dopratio Pecu u karantin, budući da ulazi na Farmu 8, a sa njima je bila i njihova majka Julijana koja je pružala mnogo podrške svom sinu.

- Neće biti se*sa pred kamerama... Voleo bih sve iz Elite da vidim, da vidim kako bi se snalazili na poslu, da dođu da rade i nauće šta je teško zarađen novac - poručio je Peca.

PRAVE ŠOU PRED ULAZAK U KARANTIN! Peca ispratio brata na

- Ja sam mu rekao da bude iskren, da bude ono što jeste... Da bude pametan i da pokaže kulturu - rekao je Neca. 

- Ne znam kako da komentaqrišem čoveka koji čeka dete sa tom devojkom, ako mu je to bitnije od tog deteta što čeka, onda je to sramota. Ta devojka se žrtvovala za njega, ako imaju dogovor onda je to bolesno. U tom slučaju je dete samo paravan onda. Dwgutantno je to što radi, pozdravlja Milicu, a poljubio se sa Sofijom. Na lak način se gura u priči koja može da naškodi nekome, tako da mi Sofija nije lepa nimalo - rekao je Peca.

- Deluje mi da je Sofija spremna na sve, da gazi preko mrtvih. Osoba koja zna šta radi, zna za šta da se zakači. Od Bore je napravila nekog frajera. Meni je lepa, ali luda Ivana Keneški - poručio je Neca i opleo o Mileni Kačavendi.

PRAVE ŠOU PRED ULAZAK U KARANTIN! Peca ispratio brata na

- To kako je ona uradila sa Anđelom je mlaka voda. Kačavenda je katastrofa, zbog nje je Anđela dobila najgore epitete, a sad se ližu tamo. Užas! - istakao je uznemireno Neca.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading