farma 8
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Rijaliti program “Farma“ počinje sa emitovanjem večeras kada će na imanje u Šimanovcima kročiti brojni stari rijaliti igrači, ali i oni čija životna priča se ne čuje dva puta.

Ono što je ipak drugačije jeste sam kanal na kojem će se "Farma 8" emitovati, a iako su mnogi očekivali da će učesnike ovog rijalitija pratiti na ružičastoj televiziji (Pink), ljubitelji "Farme" će dešavanja moći da prate na televiziji Narodna. 

Ulazak počinje u 21h, a na našem portalu možete pratiti sva dešavanja. 

Ovo je spisak takmičara Farme 8

Nikola Lakić, Boban Bašanović, Nataša Marković, Aleksandra Stanišić, Kiki Nikolić poznata kao Kiki Star, Ognjen Ravić pevač, Predrag Peca Lazić, Mima Bazalac, Aleksandra Babejić, Kristijan Golubović i Maja Nikolić koja će biti veliko iznenađenje i u rijaliti će ući helikopterom!

Podsetimo, čelnik Pink televizije se početkom meseca oglasio i otkrio detalje rijaliti formata.

- U septembru u okviru ukupnog slavljeničkog ambijenta, a povodom 30 godina Pinka i trideset različitih događaja i proslava tokom 30 septembarskih dana , biće puštena u rad i nova "Narodna TV", a ideja je da ova televizija bude koncipirana kao Pink na svojim počecima devedesetih! Narodna televizija će i producirati i emitovati i nastavak rijaliti serijala "Farma", tako da će gledaoci u narednoj sezoni imati mogućnost da na Pinku gledaju "Elitu", a na Narodnoj tv "Farmu" - stoji u zvaničnom saopštenju direktora ružičaste televizije.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading