Farma 8
Foto: Printscreen/Foto: TvNarodna

U Šimanovcima je u toku ulazak takmičara u Farmu 8, a prvih deset učesnika već se uselilo na pomenuto imanje iz 14. veka.

Učesnik Farme 8, koji ulazi pod rednim brojem 11, a koga je predstavila Dušica je Srđan Kosić.

Srđan je odmah bacio oko na Maju Marinković, te istakao kako je ona devojka po njegovoj meri, a sviđa mu se i makedonska pevačica Karolina Gočeva.

Javnost je već imala prilike da ga upozna, budući da je učestvovao u emisiji "Brak na neviđeno".

Učesnica koja ulazi pod rednim brojem 12 je Aleksandra Stanišić. Ona je poreklom iz Kraljeva. Ima sina, a na pomen njegovog imena pustila je i suzu u studiju.

Kristijan: "Maja je odbila učešće zbog mene"

U Farmu se večeras useljava 23 farmera, a kako smo već pisali, Kristijan Golubović jedan je od učesnika nove sezone. 

Kristijan je pre samog ulaska ispred naših kamera prokomentarisao navode da je Maja Nikolić odustala od učešća zbog njega.

- Čuo sam da je ona imala plan da uđe kako bi mene provocirala i diskvalifikovala. Iskreno, ja bih to obožavao jer sam sada totalno drugačiji, a i ona je žena. Nas je Miljana Kulić ubila štiklama, mikrofonima, krvi koliko hoćeš i ona nije nasilnik jer je poremećena i mi moramo da je shvatimo kao poremećenu osobu. A od mene nervoznog kao očekuju da ubijem obezbeđenje i učesnike, žao mi je, to je fejk priča - bio je jasan Golubović i nadovezao se na navode da je Maja Nikolić odustala zbog straha:

- Ne verujem iskreno, ona bi me svakako provocirala. Maja je takva, energična, voleo bih da ona uđe - priznao je on.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading