Elita 8
Foto: Printscreen/Foto: Elita

U "Eliti 8" je počelo vanredno ubacivanje, u studio je stigla nova učesnica Ena Čolić, koja će večeras da se useli u Belu kuću.

- Neke poznajem privatno, Mateju, Karića... Ja sam rekla da smo u ljubavi, Mateja i ja se volimo i poštujemo, jako smo dobri prijatelji. Mi ništa ne krijemo. Ne dopada mi se ništa što on radi. Ne dopada se ni ljudima iz njegovog okruženja. Mi smo od 2020. bili zajedno, bila je veza... Dobri smo jako, baš smo prijatelji. Bila sam na letovanju sa sinom, ne znam ništa o Aneli, samo mi se ne dopada njihova estetika. On drži do sebe i svog ega i ona mi ne ide uz njega - govorila je Ena.

Još jedna nova učesnica Iva Ilić pred ulazak u "Elitu" otkrila je da je delila momka sa Jelenom Nedeljković Mrvicom, ali i da poznaje Marka Zeca.

- Mrvica i ja smo delile dečka, mislim mi smo dobre. Devojke su se raspravljale, mi smo sele na kafu i on je izgoreo. Ja ću sve javno da kažem. Meni su rekli da se pomerim jer dolazi Marko. Moj dečko može da bude sa svakom, ali mene niko ne sme da pogleda. Bio je Marko na mom rođendanu, posle je ušao. Udvarao mi se, zvao me je na kafu, a poruku nisam videla. Družila bih se ja sa njim - govorila je Iva.

Još jedna učesnica Sofija Tikačenko stigla je u Belu kuću i odmah se predstavila takmičarima Elite, koje je odmah oduševila svojom pojavom.

- Rođena sam u Ukrajini, ali sam studirala u Sloveniji, radila sam modeling, glumu u Indiji. Imam 22 godine, studiram menadžment - govorila je ona.

- Da li imaš dečka, devojku, muža ili psa? - pitao je Gastoz.

- Tri muža i tri žene da bi bilo dosta - rekla je Sofija.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading