Anita i Anđelo
Foto: Printscreen/Printscreen/AmiGShow

Kako je Alo! prvi pisao, rijaliti par Anita i Anđelo, stavili su tačku na svoj odnos, a naše navode potvrdila je i Anita Stanojlović.

Nakon što je starleta obelodanila na svom Instagram storiju da je došlo da raskida sa Anđelom, Ranković se oglasio za domaće medije i potvrdio isto.

Dan nakon saopštenja da su stavili tačku na vezu, pobednica Elite 7 sve je iznenadila potezom. 

Anita je kao profilnu na svom Instagram nalogu stavila zajedničku fotografiju na kojoj pozira upravo sa Anđelom. 

Anita i Anđelo

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Ovim potezom, Stanojlovićeva je ostavila prostora za spekulacije da možda ima nade za pomirenje sa Rankovićem.

Anita se pre toga oglasila citatom na Instagram storiju. 

Anita

Foto: Printscreen/instagram

 

- Borite se za sve što volite - bio je citat koji je Stanojlovićeva objavila nakon raskida. 

"Anđelo je gej, Anita mu je samo paravan"

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković stavili su tačku na svoj odnos.

Nakon što smo uočili da je rijaliti učesnica obrisala sve zajedničke fotografije sa Rankovićem i objavila niz storija u kojima se vidi da tuguje, i sama se oglasila putem društvene mreže Instagram, te potvrdila da je do kraha veze došlo, ali mnogo ranije, te da su vešto krili informacije i javnosti predstavljali da je sve u redu.

- Čisto da vas obavestim, Anđelo i ja smo raskinuli, ne sada nego kada ste i vi u sve to sumnjali. Samo smo vešto prikrivali odredjene stvari. Očigledno su naši najveći hejteri bili apsolutno sve u pravu kada su govorili neke stvari. A iz poštovanja prema samoj sebi i moje ljubavi prema njemu neću ulaziti u detalje zbog kojih me je ostavio, to cu prepustiti njemu da objasni. - bila je jasna Anita i priznala da ju je Ranković ostavio.

"Anđelo je u vezi sa poznatim infleunserom" izgovorila je jednom prilikom Ana Spasojević tokom razgovora sa Bojanom Pavlović.

Rijaliti učesnica Bojana Pavlović držala je lajv na Tiktoku sa Anom Spasojević, koja se godinama druži sa Anđelo Rankovićem, te je napala što kao njegova drugarica tvrdi da ne zna da je dečko pobednice "Elite 7" Anite Stanojlović bio sa muškarcem, koji im je svima poznat.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading