Kristijan Golubović
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Rijaliti  Farma 8 vratio se na male ekrane. Nakon duge pauze, Željko Mitrović rešio je da ponovo aktivira čuveni projekat, koji su svojevremeno mnogi pratili.

Nakon što su ušli svi takmičari, Proka i Ognjen su 23 takmičara uveli u glavnu kuću i pokazali deo.

Kristijan Golubović bio je poslednji takmičar koji se uselio na imanje, a neposredno pre ulaska, Kristijan je za pripadnike sedme sile otkrio šta od njega možemo očekivati u novoj sezoni, te je iskoristio priliku da žestoko potkači pobednicu Zadruge 6 - Aleksandru Nikolić.

- Patetika i gluposti uvek prolaze, ali ne uvek i po svaku cenu. Oni preko noći prave fejk priče. Šta da vam kažem kada jedna Aleksandra Nikolić kaže istrošila sam sve priče, afera sa tobom, sa Carom.. - kazao je Golubović i nastavio da otkriva do sada nepoznate detalje iz Zadruge.

- Ona je mene tada pitala u šanku, šta da radi i kako, kako bi opstala u rijalitiju. I evo nakon dve sezone, ona pobedi. Iskreno, mislim da je to milostinja od naroda, jer je mučenica, pa da se više ne pati u rijalitiju. Nabila je kilomteražu kao BMW. 

Podsetimo, Maja Nikolić takođe je trebala da bude jedan od učesnika Farme 8, međutim ona je ipak odustala.

Kako se spekulisalo, Maja je odustala zbog Kristijana Golubovića, a on je za naše kamere otkrio nešto više o tome. 

- Čuo sam da je ona imala plan da uđe kako bi mene provocirala i diskvalifikovala. Iskreno, ja bih to obožavao jer sam sada totalno drugačiji, a i ona je žena. Nas je Miljana Kulić ubila štiklama, mikrofonima, krvi koliko hoćeš i ona nije nasilnik jer je poremećena i mi moramo da je shvatimo kao poremećenu osobu. A od mene nervoznog kao očekuju da ubijem obezbeđenje i učesnike, žao mi je, to je fejk priča - bio je jasan Golubović i nadovezao se na navode da je Maja Nikolić odustala zbog straha:

- Ne verujem iskreno, ona bi me svakako provocirala. Maja je takva, energična, voleo bih da ona uđe - priznao je on, a ceo intervju sa njim možete pogledati iznad teksta.

Alo! / M. S. / O. G. K.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading