Kristijan Golubović i Kristina Spalević
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Rijaliti zvezda Kristijan Golubović ušao je sinoć u ''Farmu 8''. Njegovo pojavljivanje ispred studija u Šimanovcima je izazvao pažnju javnosti jer je na konju šetao po crvenom tepihu. Taj podvih uplašio je njegovu ženu Kristinu koja je za Alo! dala prvu izjavu.

- Verujte da mi nije bilo lako. Svi smo u kući držali oči na rukama, da se konj ne pomami i baci ga. Videlo se da su se malo unervozili Kristijan i konj, iako je on vežbao to više puta pre ulaska, nekako to mi je bilo strašno, strepela sam skamenjena - rekla je Kristina na početku našeg razgovora, pa priznala da njen nevenčani suprug trenutno nema konkurenckiju na Farmi što se pobede tiče.

Kristijan Golubović

Foto: TvNarodna

 

- Njegov ulazak sam govori koliko je on tamo bitan. Nema mu ravnog, mislim da će pobediti, oko njega su mladi. Tu je Jelena Golubović od jačih, a ona je sa njim super. Mislim da je vreme da odnese krunu koju je zaslužio - govorila je ushićeno Spalevićeva, da bi na kraju otkrila koliko je njoj i njihovim sinovima teško što su razdvojeni:

''TO MI JE BILO STRAŠNO, STREPELA SAM SKAMENJENA'' Prvo oglašavanje Kristine Spalević nakon Kristijanovog ulaska u rijaliti, ovo mu je zabranila

 

 

- Teško nam je što je otišao, ali pare su potrebne nama, a produkciji šou. Uz njega će imati. On je pedantan, radan, pošten, naučiće ih tamo mnogim stvarima.

Nismo propustili priliku da od Kristijanove žene saznamo ko joj je privukao pažnju od farmera i šta mu je izričito zabranila.

- Ona mala Rea pevačica u tangama mi je upalila alarm, Kristijan je sigurno odmerio, dobra je i ona usvojena ćerka one pevačice, ima dobru priču. Što se tiče zabrana, rekla sam mu da ne pije jer ume da bude nezgodan, o prevari nećemo mi da pričamo jer to ne dolazi u obzir. Ostao je kući mene sa dva sina, čekamo ga, biće sve u redu - završila je Kristijanova žena.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading