Milica Kon
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Milica Kon, voditeljka Pinka koju gledamo svakog četvrtka u emisiji ''Brak na neviđeno'' je oberučke prihvatila poziv Milice Mitrović da bude deo voditeljske ekipe osme sezone ''Farme'', zajedno sa Dušicom Jakovljević i Ognjenom Amidžićem. 

Našoj redakciji je otkrila kako se oseća kao voditeljka koja vodi uživo program, što u svojoj karijeri nije imala prilike da radi. 

Milica Kon

Foto: DejanBriza

 

 

- Ja sam prezadovoljna, svi su oduševljeni, suprug je ponosan, kolege su me pohvalile. Ovo je prvi put da vodim lajv, nikad do sada nisam imala in-ear. Normalno da sam imala tremu, to je uživo, greška ode i to je to. Vrlo brzo me pustila ta trema, posle četvrtog sam zaboravila na sve što može biti pogrešno. Sve je super teklo i išlo u dobrom pravcu - započela je razgovor Milica Kon za Alo! pa otkrila da nije pročitala loše komentare na račun njenog vođenja, u odnosu na one na koje smo mi naišli.

- Iskreno, niko mi ništa nije zamerio. Važno je da sam ja samoj sebi smešna. Ja sam se samo dobro šalila, ako je neko od gledalaca zamerio, tako je kako je. Možda nekome moj humor nije zanimljiv, lapsusi nisu smešni, to je zaista okej. Mislim da se većini svidelo.

Mnoge njene kolege je pozitivno iznenadio njen angažman u ''Farmi 8'', što je Kon i objasnila kako je do njega došlo.

Milica Mitrović

Foto: Printscreen/instagram

 

- Još pre par meseci kada je krenula priča o Farmi, tada me je pitala. Zašto nije izabrala nekog iz svoje odabrane ekipe što vode ''Elitu'' zaista ne znam, to je pitanje za nju. Možda je želela novu krv, eto. Ja sam pristala i da budem matičarka kad je bila venčanje Stanislava i Mione, ona je meni tada poslala poruku: ''Bila si super''. 

Milica je pred sam početak ulaska takmičara u ''Farmu'' ostala u jednom trenutku sama, bez saveta ostalih kolega kako da posao odradi što bolje.

- Ostala sam sama i rekla sam sebi: ''Kreni radi, to si ti, čak su i tvoje greške simpatične -  završila je Milica, sada već voditeljka ''Farme'' koju ćemo u osmoj sezoni gledati tokom ''Izbora sluge''.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading