Samir
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pre dve nedelje bivši takmičar Elite, Samir Ramović je operisan u Truskoj gde mu je odrađena transplatacija bubrega. Samir se tada oglasio i otkrio da je transplatacija dobro prošla, ali je on danas ponovo hospitalizovan.

Samir se tim povodom oglasio na svom Instagramu i otkrio šta se desilo:

Samir Ramović

Foto: Instagram

 

- Dragi moji, mnogi me pitaju kada ću kući, pa evo i odgovora za sve. Jutros smo ujak i ja imali let za Podrogoricu, međutim ja sam ponovo hospitaliziovan. Ništa nije strašno, dešavaju se ovakve stvari. U sklopu kontrolnog pregleda rađen je i ultrazvučni, i tada je uočena određena bespotrebna količina tečnosti oko bubrega koja se zove limfa - napisao je Samir i nastavio:

- Ustanovljeno je i da je i nakon skidanja katetera nastavila da curi. Prvobitna ideja je bila da se ponovo stavi kateter i da se izdrenira linfa. Pred samu intervenciju odrađen je još jedan ultrazvučni pregled i ustanovljeno je da ipak nije potrebno staviti kateter. Odrađena je magnetna rezonanca i doneta je odluka da se danas ugradi stent u urinarnom kanalu pomoću kog će se eliminisati linfa iz organizma. Stent će biti ulonjen nakon par nedelja. Hvala vam na brizi i velikom interesovanju. Nema mesta panici, sve će biti u redu i idemo dalje. Ujak se odlično oporavlja hvala Bogu i danas će, nakon 23 dana, ponovo biti u Podgorici sa svojim ćerkama i ostatkom rodbine.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading