Sofija Janićijević
Foto: Printscreen/Printscreen

Borislav Terzić Terza, kontroverzni rijaliti učesnik, pred kamerama je prevario je trudnu verenicu Milicu Veličković sa cimerkom Sofijom Janićijević.

Naime, par je u početku krio da su nešto imali, a potom je na žurki došlo do poljupca, a sada su njih dvoje su sada otišli i korak dalje.

Tokom današnje igre "Istina izazov" za crnim stolom on je dobio zadatak da poljubi Sofiju, što je Terza bez reči uradio pred svima, ali nije želeo u usta, već je dobila poljubac u obraz.

- Šta kao nećeš kad smo svi već videli? - rekla je Sofija

Podsetimo, njegova verenica Milica Veličković oglasila se nakon javne prevare.

- Zvanično čestitam i zahvaljujem se monstrumu što je potvrdio da je monstrum i što ga ne zanima dete koje je u stomaku, kako će biti i šta ce biti sa njim. Stvarno sam zahvalna na rijalitiju što je za 3 dana pokazao svoje lice, bez grama empatije, a bile tolike suze i ljubav prema meni. Stvarno svaka čast, on je fenomen zajedno sa vernicom koja ne podržava veze sa oženjenima - poručila je Milica Veličković, a na pitanje šta bi poručila sada Terzi kada bi imala priliku da ga vidi, odgovorila je sledeće:

- Ne bih ništa i nadam se da ga neću videti. U potpunoj sam neverici - zaključila je ona.

Milica Veličković

Foto: Youtube/Printscreen

 

Inače, Milica i Terza su se upoznali u "Eliti 7", gde su stupili u ljubavnu romansu tokom koje je ona ostala u drugom stanju, a po izlasku iz bele kuće došlo je do veridbe.

Njegovoj trudnoj verenici Milici Veličković veoma je teško da sve to gleda, pa je zbog stresa završila u bolnici pre nekoliko dana:

- Nije mi lako. Kada se u utorak poljubio na žurki sa njom, a u sredu je pričao o meni, kako me voli, prčao o detetu, a onda je legao kraj nje i zaboravio sve pozlilo mi je - otkrila je zadrugarla.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading