Janjuš
Foto: Printscreen/Pink printskrin

Borisav Bora Terzić koji je u Elitu 8 ušao kao zauzet muškarac koji napolju ima trudnu verenicu, već drugog dana od ulaska u rijaliti krenuo je u flert sa cimerkom Sofijom Janićijević, zbog čega je naišao na osudu cimera i javnosti. 

Milica je u nekoliko navrata istakla da sa Terzom nema više o čemu da govori, niti planira da ulazi u Elitu kako bih mu objašnjavala kako stoje stvari. 

Ipak, sinoć je držala lajv na društvenoj mreži Titkok sa Markom Janjušević Janjušem, koji je sve vreme smejao na priču o preljubi. 

- Trenutno Bora dominira, iskreno - rekao je Janjuš Milici. 

Janjuš i Milica

Foto: printscreen/TikTok

 

- Nema šta, moram da mu čestitam. Poslaću mu za rođendan poruku "Najboljem tati i vereniku" - poručila je ona u lajvu.

- Ja ga gotovim stvarno, ali moraš ići dalje Milice. Preko mene si ušla u rijaliti, zatrudnela, sad te je momak prevario, ludila se dešavaju u životu - rekao je Janjuš, a onda je upitao Veličkovićevu kako se oseća. 

Milica i Terza

Alo

 

- Kako se osećaš Milice, ali iskreno? Jel pratiš uveče ono kad se maze i kad je ljubi? Baš sam noćas video da su spavali zajedno. Jao, Bora je kralj čoveče. Ej, sinoć su spavali zajedno, jesi li videla ti to? - rekao je Janjušević dok nije mogao da zadrži smeh. 

Terza i Sofija

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Ovo ponašanje bivšeg zadrugara razbesnelo je javnost. Ono što je zgrozilo korisnike društvenih mreža koji prate rijaliti dešavanja jeste njegovo ironično smejanje dok priča o preljubi. 

- "Monstruozna pitanja", "Kakav smrad", "Ali Milica koja sluša Janjuša koji je varao ženu", "Čovek se sve vreme cinično smeje" - bili su samo neki od komentara. 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading