Aneli i Mateja
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Mateja Matijević od samog početka rijalitija bili su i više nego prisni nasuprot njenim tvrdnjama da ne uspeva da preboli ljubav prema bivšem rijaliti dečku Marku Janjuševiću Janjušu čije je dete abortirala tokom prethodne sezone rijaliti programa Elita.

Patnja za Janjuševićem nije dugo trajala, pa se ubrzo upustila u se*sualni odnos sa Matejom, i to samo nakon sedam dana od ulaska na imanje u Šimanovcima. Iako je sve vreme tvrdila da su njih dvoje u ljubavnoj romansi, Matijević se vrlo brzo ogradio od nje, te istakao da mu ne pada na pamet da se vezuje, te da mu Ahmićeva prija i da joj je sa njom fino.

Ipak, Anelina želja za ozbiljnijom ljubavnom vezom srušila se kao balon od sapunice nakon što je isplivao snimak na kom Mateja na vulgaran način komentariše njihov intimni odnos sa jednim od cimera.

Ne samo da je rijaliti učesnik podelio detalje odnosa sa Ahmićevom već ju je uporedio sa kravom, te se*sualni odnos opisao bez imalo poštovanja.

- Is*arao bih je kad god dođe. Kao kravu bih je izje*ao. Nije to za ovde budući da ima dete. Ne ide da je dodatno ponižavam kao kravetinu. Da je je*em kao budalu ovde i da posle bude da sam ja loš, a ona dobra - rekao je on, dok mu je drugi učesnik odgovorio da tako razmišlja jer je poštuje i ima osećanja prema njoj. Isprovociran time, Matija je dao još skandalozniji odgovor.

- Bravo, poštujem je, imaš pravo. Poštujem je ku*ac! Sad ću da idem da je je*em kao budalu da vidiš kako je poštujem - vikao je Mateja i time ostavio cimera zatečenog.

Podsetimo, odnos rijaliti para postao je aktualan i pre nego su ušli u Elitu 8, te se danima šuškalo da se među njima rasplamsala romansa još u karantinu.

Piše: Ekipa Alo!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading