Sita
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Aneli Ahmić i Mateja Matijević od samog početka rijalitija bili su i više nego prisni nasuprot njenim tvrdnjama da ne uspeva da preboli ljubav prema bivšem rijaliti dečku Marku Janjuševiću Janjušu.

Anelina želja za ozbiljnijom ljubavnom vezom srušila se kao balon od sapunice nakon što je isplivao snimak na kom Mateja na vulgaran način komentariše njihov intimni odnos sa jednim od cimera.

Ne samo da je rijaliti učesnik podelio detalje odnosa sa Ahmićevom već ju je uporedio sa kravom, te se*sualni odnos opisao bez imalo poštovanja.

- Is*arao bih je kad god dođe. Kao kravu bih je izje*ao. Nije to za ovde budući da ima dete. Ne ide da je dodatno ponižavam kao kravetinu. Da je je*em kao budalu ovde i da posle bude da sam ja loš, a ona dobra - rekao je on.

Nakon ovoga se na društvenoj mreži Instagram oglasila Anelina sestra Sita Ahmić.

- Odmah da skratim priču, ne podržavam kompletno ponašanje, ali… - započela je Sita, pa nastavila:

- Šta uradi jedan zadatak, moja Aneli nije ni svesna da je mnogima skinula sinoć masku! Navela sve da kažu svoja mišljenja i šta ustvari misle! Razotkrila ko je sujetan, ljubomoran i koje su to lažne emocije između njih, što u ljubavi, što u prijateljstvu! - poručila je Ahmićeva.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading