Milica Veličković
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Borislav Terzić Terza, kontroverzni rijaliti učesnik, pred kamerama je prevario je trudnu verenicu Milicu Veličković sa cimerkom Sofijom Janićijević.

Naime, trudna Milica ne može da sakrije koliko teško podnosi čitavu situaciju, što je u više navrata i istakla.

Milica je sada najavila svoje gostovanje u emisiji kod Sanje Marinković, te je iskoristila prilku i priznala da prolazi kroz težak period.

- Bebi moja, koliko god da nam je sada teško znam da će nam sve ovo jednog dana biti juče i da ćemo zajedno biti najbolji tandem, baš kao što sam ja sa svojom mamom. Ti ćeš biti jedno od vodećih lica to ti obećavam, jedne divne televizije gde si i nastala. Ličilo je na bajku, ispalo je da nije.. ali stvorićemo novu - glasila je emotivna poruka trudne Milice Veličković.

Podsetimo, Milica i Terza su se upoznali u "Eliti 7", gde su stupili u ljubavnu romansu tokom koje je ona ostala u drugom stanju, a po izlasku iz bele kuće došlo je do veridbe.

Njegovoj trudnoj verenici Milici Veličković veoma je teško da sve to gleda, pa je zbog stresa završila u bolnici pre nekoliko dana:

- Nije mi lako. Kada se u utorak poljubio na žurki sa njom, a u sredu je pričao o meni, kako me voli, prčao o detetu, a onda je legao kraj nje i zaboravio sve pozlilo mi je - otkrila je zadrugarka.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading