Miki Đuričić, 48 sati svadba
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Rijaliti zvezdu, Mikija Đuričića gledaoci televizije Prva imaju priliku da sredom i četvrtkom vide kako se snalazi u ulozi voditelja emisije ''48 sati svadba''.

Po svemu sudeći, Đuričić je ostao dosledan sebi i za potrebe voditeljstva ne mari previše za ono što oblači, pa se u poslednjoj emisiji pojavio u isflekanoj majici. To je podelilo gledaoce na one koje kojima se dopada njegova neposrednost, ali i one koji smatraju da za potrebe emisije treba imati posebne odevne kombinacije.

Miki Đuričić, 48 sati svadba

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Pa zar flekava majica dok vodi emisiju, dok se kupuje mlada? Nije mu ovo Elita, ovo je tv Prva - pisali su na društvenim mrežama, dok je bilo i pohvala upravo zbog toga. 

- Miki, bravo. Vidi se da si nešto pomagao ljudima - glasio je komentar kojim se brani ''lik i delo'' Đuričća.

Miki Đuričić, 48 sati svadba

Foto: Youtube/Printscreen

 

Podsetimo da su jednu emisiju snimali kada su vladali nemiri na Kosovu i Metohiji zbog zauzimanja lokalnih opština i Miki je sa publikom Prve podelio utiske sa tadašnjeg snimanja.

Miki Đuričić, 48 sati svadba

Foto: Youtube/Printscreen

 

-Bilo je baš nezgodno raditi tada, ali uspeli smo da napravimo zanimljivu emisiju. Samo smo u Đakovici imali problem, dok su nas ljudi u Albaniji lepo dočekali - rekao je on u Jutarnjem na Prvoj.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading