Miljana
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Vest da je Miljana Kulić u drugom stanju i da čeka bebu sa Lazarom Čolićem Zolom, sve je ostavila bez teksta.

Miljana je u prvi mah bila presrećna, čak je dobila i poziv sa Zolom, ali je to sve palo u vodu.

Epilog priče je da je Zola žestoko osuo paljbu u spoljnom svetu, a Kulićeva je donela odluku da ne zadrži dete.

Nagađalo se kada će Miljanu pustiti iz rijalitija na kiretažu, a sada se na jednoj Instagram stranici pojavila informacija.

Miljana Kulić

Foto: Instagram

 

- Setila se Milja Željka sutra da ide na kiretažu. Baš kao što sam i neki dan pisao - napisao je admin pomenute stranice, koja verno prati dešavanja u Eliti, ali i van nje, te barataju sa informacijama.

Tri kiretaže zaredom

 

Miljana Kulić odlučila je da prekine trudnoću zato što ju je Lazar Čolić Zola, sa kojim čeka dete, ko zna koji put razočarao.

Miljani će ovo biti četvrta kiretaža.

Poslednji put Miljana je prekinula trudnoću 25. oktobra 2019. godine, kada je napustila "Zadrugu 3" u suzama i uputila se u Klinički centar u Nišu, gde je izvršila intervenciju.

To je bio treći put da je Miljana odlučila da ne zadrži bebu.

- Nisam raspoložena, ali možemo da se šalimo. Muči me sve, sve me muči... Celokupno sve, šta da ti pričam, kad sve znaš... Odnos sa mamom, blamiranja, ljubav u koju sam verovala, sve se ispostavilo kao laž... Nijedan muškarac na svetu nije vredan toga da se svađam sa mamom. Kada god nisam slušala roditelje, prolazila sam ovako. Sve me je stiglo, tri kiretaže za redom, disbalans u organizmu, nedostaju mi mama, tata, Željko na prvom mestu. Ne znam šta ću sa sobom. Žao mi je što roditelje nisam ispoštovala zbog momka sa kojim sam bila dve i po godine, vašeg druga - rekla je Miljana davne 2021. godine u rijalitiju.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading