Milica Veličković
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Borislav Terzić Terza već nekoliko nedelja za redom je glavna tema zbog njegovog postupka prevare svoje trudne verenice Milice Veličković.

Iako je Borislavu prvobitan plan ulaska u rijaliti "Elita 8" bio da zaradi i obezbedi sigurnu budućnost za svoju naslednicu i njegovu verenicu Milicu. Terza se posle samo nekoliko dana od ulaska preusmerio na Sofiju kroz dodire i udvaranje se zaljubio u nju nakon čega je prevario trudnu Milicu i obelodanio vezu sa Sofijom.

Milica i Terza

Alo

 

Milica je i dalje u šoku zbog nastale situacije kroz koju mora da prolazi dok je u drugom stanju. Noćas je na svom Tik Toku istakla svoje mišljenje na novonastalu situaciju.

Kako bi opravdao svoje postupke Terza je izjavio da navodno njegov otac nikada i nije prihvatio Milicu zbog njene burne prošlosti, a Veličkovićeva je imala na to da izjavi:

- Zaj*baće ga, naravno, a pogotovo što njegovi to ne podržavaju, niti će ikada podržati. Valjda, kada bude video dete, će da shvati šta je izgubio. J*biga, sad je "imaginarno", nemam ni ja osećaj, govore mi:"Smiri se, videćeš kad budeš dobila dete, biće ti lakše kad ga pogledaš", e šta će on da kaže kada bude pogledao to dete, ako ga bude pogledao?! - upitala se Milica.

Milica Veličković

Foto: Youtube/Printscreen

 

Veliku prašinu je podigla kada svojevremeno izjavila za domaće medije da će najverovatnije kao oca deteta upisati NN lice, a ne Terzu, što je sada ponovo objasnila:

- Ne radim ja to zbog prevare ili tako nečega, nego ja ne vidim trunku njegove brige za dete - istakla je Milica, a potom poručila:

- Deluje kao da smo se zabavljali, da ja nisam trudna i da je on u fazonu:"Pa dobro, ja sam ostavio devojku, našao sam novu, šta sad" - šokirana je Veličkovićeva.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading