Elita 8
Foto: Printscreen/TV Pink/Printscreen

Borislav Bora Terzić šokirao je ukućane kada je izneo strašne optužbe protiv svoje trudne verenice Milice Veličković.

Terza se nakon toga žestoko se sukobio sa učesnikom "Elita 8" Milošem Radulovićem Sonijem.

Elita 8

TV Pink/Printscreen

 

Terza je poručio Milici Veličković da će je tužiti, a Soni je krenuo na njega i izjavio da će njegovo dete imati samo majku, nakon čega je uletelo obezbeđenje, kako bi zaustavilo pobesnelog Terzu, koji je fizički nasrnuo na cimera.

- Je**ću ti majku - govorio je Terza.

- Nemaš pokriće za ta m**a. Tvoje dete će imati samo majku, ti ne postojiš - kazao je Soni.

- Je*em li ti majku ja, dete da mi spominješ - divljao je Terza, a potom je uletelo obezbeđenje koje ga je jedva savladalo.

Elita 8

TV Pink/Printscreen

 

Terza i Sofija su sinoć otkrili da planiraju odlazak u Tursku odmah nakon rijalitija, što je izazvalo burne reakcije u Beloj kući, ali i van iste, s obzirom da Terza ni u jednom momentu nije pomislio na svoje dete, kao i Milicu, koja će tada biti sama sa ćerkom. Milica je odmah odgovorila na njegovo izlaganje, kao i obaveštenje da će dobiti tužbu:

- Tužiće me donor kaže, ne znam da li pre ili posle Turske?! - napisala je Milica.

Milica Veličković

Foto: Printscreen/instagram

 

- Ma, naši odnosi su bili loši dok smo bili tamo debili, kad smo izašli bilo je sve ok i sam je pričao da me obožavaju. Ovo što je uradio i naštetio ovom detetu je bruka i sramota, a koliko je plakao za mnom i sve, baš me zanima šta će mu poslati za rođendan - odgovorila je Milica, a zatim je tetka do kraja raskrinkala Terzu i njegove laži:

Milica Veličković

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Ja neću ništa, ajde bre raspadao se na ulasku: "Moja Milice, moja Comara", rekao mi dan pre karantina sve će biti u redu - istakla je ona.

Alo/Pink

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading