Marko Đedović
Foto: Printscreen/Pink printskrin

Učesnik "Elite 8," Borislav Terzić Terza, nastavlja da iznenađuje javnost svojim postupcima.

Nakon što je kod kuće ostavio trudnu verenicu Milicu Veličković, Terza je u rijaliti programu započeo novu vezu sa Sofijom Janićijević, što ne prestaje da izaziva šok i reakcije širom nacije.

Naime, tim povodom oglasio se i Marko Đedović koji nije krio bes zbog Terzinih reči, a zatim je onim ljudima koji ga podržavaju objasnio šta je problem:

- Imam pravo, ali krivo mi je.. Nisam rekao, žao mi je, a onda komentari ''Mogla je da očekuje ovo'', ''Bolje ovako nego odnos u kom mu se neko drugi svidi'', tu se delom slažem, ali žena je trudna! Ako je mogla da se nada ovome, znači li to da oni nikada ne treba da imaju nikoga, jer su nekad imali nekoga?! Debili, ne radi se samo o prevari kao prevari dvoje ljudi, radi se o trudnoći. Kada odlučite da imate dete, pomirite se da na ovom svetu više niste vi najbitniji nego to dete. Stoko! - napisao je Đedović, pa dodao:

Terza

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Važno! Kada odlučite da imate dete, morate se pomiriti da niste više vi najbitniji (kako sebi tako drugima) već dete. Ako na ovo niste spremni ne pravite decu dok ne budete.

Terza je javno ostavio, a trudna Milica priznala sve na Pinku: "Blam me je njegovog blama"

- Ne plačem svaki dan, ja sam više pod šokom i još mi nije došlo u glavu, kao da sanjam sve. Kao da gledam rijaliti i da se ne dešava meni. Slabo i spavam. Mene jeste sramota, blam me je nečijeg blama. Ja se osećam kao da sam ja nešto nekome uradila. Ovo su stvari koje se ne rade ne trudnoj ženi, nego nikome - rekla je Milica i dodala:

Milica Veličeković

Printscreen

 

- Ja se svaki put pitam gde sam ja pogrešila i mislim da nisam ni u čemu pogrešila. Pogrešila sam samo u izboru partnera. I da se zaljubiš, nemaš opravdanje, nismo životinje. To se desilo jako brzo. Mi smo napravili to dete, ja sam zadržala jer sam smatrala da je dete napravljeno iz ljubavi - poručila je Veličkovićeva i dodala:

- Jedini razlog zbog kojeg je on ušao u rijaliti je zbog novca. To je jedini razlog. Nisam preterano bila za to. Mi smo bili super, odnos nam je bio savršen od moje trudnoće do njegovog odlaska u rijaliti. Ja još ne verujem da je to istina - rekla je Milica u ''Magazinu In''.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading