Kristijan Golubović
Foto: Printscreen/Foto: Ilustracija

Kristijan Golubović pravio je spisak namirnica za prodavnicu koje su ove nedelje potrebne učesnicima. Međutim, njegove misli su bile prekinute čestim dodirima Aleksandre Jakšić, koja nije propustila priliku da mu se približi.

Gledaoci su primetili kako se Aleksandra sve vreme igra s njegovim rukama, što je izazvalo podeljena mišljenja među učesnicima i publikom.

Dok jedni smatraju da je to simpatično i zabavno, drugi sumnjaju u iskrenost njenih namera, a njegova supruga, Kristina Spalević, žestoko je oplela po Aleksandri.

- Apsolutno razumem što joj se on sviđa, iz iskustva razumem i nemam ništa protiv toga. Sad baš gledam uživo Farmu kako on piše spisak i vidim kako ga ona sve vreme pipka po rukama bespotrebno. Jako mi to simpatično izgleda, moram da priznam. Ja Kristijanu verujem, a ako se slučajno desi da pojede neku pečurku na Farmi i otruje se ili da ga ujede neka otrovna životinja i prolupa, jedino u tom slučaju može da padne na Aleksandru Jakšić. Nikoga ne potcenjujem, ali mislim da bi to bilo najveće padanje sa konja na magarca u istoriji svih rijalitija. Žena ima godine i zna se da Krile voli piletinu, previše mi je jadno to njeno nabacivanje dok on konstantno priča o svojoj ženi. Onog Kristijana kog ja poznajem, nju na ulici ne bi ni primetio. Budemo videli - poručila je Kristina za Pink.rs.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading