Milica i Terza
Foto: Alo/Alo

Javnost ne prestaje da bruji o javnoj prevari Borislava Terzića Terze u Eliti 8.

On je na užasan način ostavio trudnu Milicu Veličković, te započeo odnos sa Sofijom Janićijević, a svi su u šoku, budući da je pre ulaska toj istoj Milici obećavao kule i gradove i blistavu budućnost za njihovo dete.

Sada se oglasila i Terzina majka Milena, prvi put nakon skandala, te otkrila u kakvom je stanju.

- Na poslu sam trenutno, ne mogu da pričam ništa, ali inače se ne javljam nikome, ne dajem nikakve izjave, van sebe sam - vidno je šokirana bila Milena, te se dotakla i sina:

Terza, Milica i Sofija

Foto: Alo/ilustracija

 

- Mislim da je jako pogrešio, ali šta ja sad da kažem?! Ne podržavam to što je uradio, naravno da ne podržavam, nije trebalo tako, na taj način - šokirala je ona izjavom, budući da su mnogi zapazili ovaj detalj "na taj način".

Milena je priznala da li je u kontaktu sa Milicom.

- Čule smo se pre par dana, ne znam koliko dana. Bila sam jako bolesna, čula sam se tad sa njom. Rekla sam joj sve što ja mislim o tome i to je to - dodaje ona i ističe kako joj je sama činjenica da sutra njeno unuče neće nositi prezime Terzić, veoma bolna.

- Ne znam šta da vam kažem po tom pitanju, jako mi je potresna cela situacija. Jako mi je teško da pričam o tome, niti mogu da pričam. U šoku sam zbog svega što se izdešavalo, nemam reči - rekla je Milena za domaće medije.

Alo/Pink

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading