Elita 8
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Silvija Patrik svojevoljno je napustila velelepno imanje u Šimanovcima.

Veliki šef je sada poslao hitno pismo u Elitu u kom je obavestio takmičare kakve posledice čekaju Silviju zbog samovoljnog napuštanja rijalitija.

- Draga Elito, ovim vas obaveštavamo da je Silvija Patrik diskvalifikovana. Ona će na osnovu ugovora snositi kaznu od 50.000 evra zbog samoinicijativnog napuštanja projekta, a TV Pink će je tužiti na osnovu tog ugovora - glasilo je pismo koje je Ivan Marinković pročitao ostalim rijaliti učesnicima. 

Miloš sa suprugom ušao u Elitu

Podsetimo, Silvija i Miloš su se predstavili pred ulazak u rijaliti. Posebnu pažnju privukle su njegove tetovaže koje su po celom telu.

- Rođen sam u Aleksincu, pre 20 godina sam se doselio u Beograd, već 10 godina živim u Beču i radim kao "tatoo" majstor - rekao je Miloš tada.

- Mi smo u braku, nama ne može niko ništa, ne plašimo se toga da neko može da ugrozi naš odnos. U braku smo četiri meseca, pre braka smo tri meseca bili u vezi. Oduvek smo imali želju da uđemo u rijaliti, najviše zbog promocije. Posle rijalitija bih volela da se vratimo u Beč - rekla je Silvija za "Blic".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading