Aleksandra Babejić
Foto: Printscreen/Foto: TvNarodna

Aleksandra Bablejić, nova učesnica rijaliti programa Farma 8, nedavno je obelodanila svoju tešku životnu priču.

Naime, tom prilikom Aleksandra je otkrila potresne detalje iz svog porodičnog doma. 

Kako Aleksandra navodi, njena majka vršila je nasilje nad njom bez objašnjena, dok je istovremeno dovodila svoje ljubavnike.

Aleksandra je takođe pretrlea stravično zlostavljanje od strane starijeg poznanika njene majke, koji ju je kako navodi, u više navrata terao da bude intimna sa njim.

Tokom ispovesti, koja ledi krv u žilama, ona je pomenula da joj je utočište pružila pevačica iz Bosne Gaga Filipović, koja ju je usvojila. 

Goga Filipović

Facebook

 

- Imala sam te crne misli koje su bile stravične, bilo je pomišljanja na svašta jer sam mislila da nisam trebala da živim takav život, ali nikada nisam imala snage da oduzmem sebi život. Rekla sam Gagi koja me je usvojila da nije bilo nje ja bih već bila sa svojim ocem pod crnom zemljom. Meni je najžalije što je Gaga zbog mene izgubila ciklus jer smatram da sam je presekla svojim životom. Drago mi je što je ona mene odabrala i što sam uz nju postala mnogo bolja devojka i pored toga što je ona imala rođenog sina, mene je prihvatila kao rođenu ćerku - rekla je Aleksandra o Gagi. 

Podsetimo, Aleksandra je obelodanila detalje od kojih se ledi krv u žilama, a više o njenoj detaljnoj ispovesti možete pročitati ovde

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading