Dejan i David
Foto: Printscreen/Printscreen/Hype

David Dragojević gostovao je u emisiji, gde je stavio karte na sto i progovorio o porodičnim odnosima kao i o svom ljubavnom životu.

Poznato je da živi sa devojkom Tamarom, a nedavno su i za medije otvorili vrata svog doma.

Ovom prilikom Dejan se dotakao i toga da li ima ljubomore u vezi. 

- Da, devojka mi proverava telefon. Ne ljutim se, kod mene je sve otvoreno, nemam šta da krijem. Njen telefon ja ne gledam, ne zanima me.

Kako je javnost upoznata, Dragojević se bavi fitnesom, pa kako tvrdi, devojke mu se javljaju isključivo iz tih razloga, kako bi dobile savet za vežbe i ishranu.

- Devojke mi se ne javljaju. Ja dajem do znanja da imam devojku, objavljujem zajedničke fotografije na društvenim mrežam. I da se neka javi, uzalud je - rekao je David, pa potom istakao šta je sve u prošlosti zamerio bratu Dejanu.

dejan dragojević

Printscreen/Hype

 

- Ima tu mnogo stvari. On je bio mlad kad se to sve dešavalo, smatram da se sve sa razlogom desilo. Vratio se na staro, sada je onakav kakav je i bio. Svi se menjamo sa godinama, svako pravi gluposti kad je mlad. Ništa mu ne zaveram sad, bilo pa prošlo - govorio je David.

- Kada bih morao da izaberem šta bih mu zamerio, bilo bi sve vezano za porodicu što se dešavalo, ali to se sada sve iskristalisalo - nastavio je Dragojević.

Na pitanje koji mu je najteži trenutak u životu, bivši rijaliti učesnik rekao je da mu je najteže bilo kada mu se brat isekao u rijalitiju, i da to nikada neće zaboraviti.

dejan dragojević

Printscreen/Hype

 

- Bila je Srpska Nova godina, stigao sam da popijem samo jedno piće kada su mi javili da se Dejan isekao. Dobio sam njegovu fotografiju gde je bio sav krvav. Odmah sam sa majkom krenuo za Beograd. Kad nas je video, bio je sav zbunjen. Nismo tada imali komunikaciju, video nas je kroz kombi - rekao je David.

- Majka je teško to podnela. Generalno je ona sa nama prošla kroz haos. Žao mi je što je propatila. Više je patila zbog njega, ali sada je sve u redu - nastavio je Dragojević.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading