Kristijan Golubović
Foto: Printscreen/Printscreen

Kristijan Golubović i Jelena svakog dana iznenađuju ostale učesnike na imanju popularnog rijaliti programa "Farma 8".

Oboje su poznati po tome da prave spletke i zavode red, a sada se oglasio i Kristijanov drug.

Kristijan Golubović

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Sve je dobro dok se međusobno ne posvađaju, i ne krenu jedno na drugo, ovako dok su u paktu sve je u redu - istakao je kroz osmeh, a zatim dodao:

- Kristijan je dosta toga uspeo da kontroliše kod sebe, ali vidim da mu cimeri nisu naklonjeni. Svi su mnogo mlađi od njega, i nema dobru konekciju sa bilo kim od njih, a ovo nije rijaliti u kojem imaju sve uslove, tu moraju da rade. Mislim da će ga to izludeti potpuno, to što niko ne čisti, i ne pere za sobom. Zato što nisu hranili životinje, produkcija im je uvela životinje u životni prostor - kaže Kristijanov drug.

Aleksandra Jakšić

Foto: Youtube/Printscreen

 

Pohvalio ga je što se tiče higijene, te istakao da on ne može da se rangira sa ostalima, jer je najveći perfekcionista od svih:

- Kakav god da je Kristijan, a svi znamo šta je sve radio i mnoge njegove postupke ne opravdavam, ali kada je higijena u pitanju, tu je perfekcionista. Zato mislim da će on pobeći, ako ovako nastave da se  tamo ponašaju i ništa ne rade.

Sličnog mišljenja je i Jelenina prijateljica koja se takođe oglasila i istakla kako ona gleda na tu situaciju.

Jelena Golubović

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Vidim da Kristijanu smeta nehigijena, Jelena sa tim nema problem - kaže kroz osmeh i dodaje:

Jelena i Lili

Narodna TV

 

- Jelenu više nervira to što nema sa kim da se svađa, jer su to sve klinci, koji ne mogu da joj pariraju. Znaju da će ih ona pobediti u tom verbalnom nadmetanju, neki se nje boje, a mnogi je izbegavaju. Verujem da ona čeka da uđe neko ko će je zainteresovati pa da krene u napad. Kristijan i ona se slažu, jer su već bili u rijalitiju, i dobro je da ne krenu jedno na drugo. Toga se jedino bojim. Jelena nema kočnicu kada treba da stane, može da ga isprovocira, a on, svi znamo, ume da izgubi kontrolu - istakla je prijateljica.

Alo!/Pink

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading