Kristijan
Foto: Alo/FOTO: Aleksandar Nalbantjan

Čini se da Kristini Spalević, izabranici Kristijana Golubovića, veoma teško pada njegovo ponašanje u rijalitiju, tačnije ponašanje pojedinih učesnica koje obleću oko njega i muvaju ga.

Spalevićeva je nedavno, gostujući u jednoj emisiji, istakla kako će najverovatnije staviti pauzu na njihov odnos, kao što je to uradio i on sa svojom, sada već bivšom, suprugom.

STAVLJAM PAUZU NA ODNOS SA KRISTIJANOM! Šok oglašavanje Kristine Spalević, Golubović će doživeti nervni slom!

Foto: Printscreen Instagram

 

- Razmišljam da stavim pauzu na Kristijanov i moj odnos. Ne tačku, samo zarez. Dok je tamo. To znači da ja mnogo od njega učim. On kad je išao u zatvor, kad je bio sa svojom prvom ženom, on je nju mnogo voleo... Međutim, kad je krenuo unutra, on je rekao - ja neću da idem da razmišljam da se nešto desi, da se nešto kompleksiram, znači, ja sam rekao mi nismo zajedno, dok ne izađem napolje. I ona je napravila dramu, znaš, kako to misliš, pa mi se volimo... Ali, oni su to stavili na pauzu. E, tako ću i ja da stavim na pauzu - objasnila je Kristina prilikom jednog gostovanja na Red TV.

Golubovića dodirivala cimerka, kamera sve snimila

Kristijan Golubović pravio je spisak namirnica za prodavnicu koje su ove nedelje potrebne učesnicima. Međutim, njegove misli su bile prekinute čestim dodirima Aleksandre Jakšić, koja nije propustila priliku da mu se približi.

Gledaoci su primetili kako se Aleksandra sve vreme igra s njegovim rukama, što je izazvalo podeljena mišljenja među učesnicima i publikom.

Dok jedni smatraju da je to simpatično i zabavno, drugi sumnjaju u iskrenost njenih namera, a njegova supruga, Kristina Spalević, žestoko je oplela po Aleksandri.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading