Stanija i Asmin
Foto: Printscreen/Facebook

Biznismen Asmin Durdžić otkrio je da uskoro planira da zaprosi Staniju Dobrojević i da je venča, a njegovo oglašavanje izazvalo je pravu buru u javnosti.

Brojni rijaliti učesnici reagovali su nakon ovoga, a oglasila se i njegova nesuđena svekrva, majka Aneli Ahmić, Jasmina Ahmić.

- Na ludi kamen staje? Do sada ima kamenolom ludih kamenja, koliko već staje na ludi kamen s njom. Gde je porše, gde je vila? Ona da se uda za njega bez poršea i vile?! Eno ga po Lincu, bednik, kod mame spava, a gde bi drugo spavao? - žestoka je bila ona, te je i nastavila u tom maniru:

Jasmina Ahmić

Foto: Printscreen/instagram

 

- Ako pošalje Staniji, pošalje joj par hiljada evra, odakle izmuze. Kakav ludi kamen, on ima ludi kamen u svom mozgu - zaključila je Anelina majka.

Inače, kako se ranije pisalo Asmin je organizaciju oko venčanja prepustio Staniji, dok je on zadužen za finansijski deo. 

- Stanija planira da na bajkovitoj svadbi bude preko 200 zvanica, a među njima će biti i javnih ličnosti iz sveta šou-biznisa. Bogata trpeza, svadbena torta na deset spratova i vatromet samo su deo onoga što planiraju da prirede svojim gostima. Na venčanju će im pevati poznati bend, a već su odabrali i jedan od najprestižnijih beogradskih restorana - rekao je izvor za domaće medije. 

Alo/Pink

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading