Aleks, Car, Maja
Foto: Printscreen/Foto: Alo/ilustracija

Maja Marinković i Filip Car i zvanično su obnovili turbulentnu romansu!

Kontroverzna starleta i rijaliti učesnik krili su vezu od javnosti, tajno su se sastajali na hrvatskom primorju, a domaći mediji došli su u posed fotografija i video snimaka na kojima vidimo Maju i Filipa kako razmenjuju nežnosti u krevetu.

Filip se sada oglasio i istakao da mu sve to "nameštaju" kako bi mu Aleksandra Nikolić zabranila da viđu njihovu ćerku.

- Vidim i Maja me je omekšala da smo bili zajedno, hvala joj! Ima li još neka da se javi ove godine pa da me ocinkari ponosno? Ne bih da sam Nejmar, manje su njega drukale nego mene! Hvala svima koji su me namestili baš u momentu kada ćerka treba da dodje kod mene, jer znate da zakonski ne mogu preći granicu da je vidim trenutno - počeo je on i dodao:

Filip Car

Foto: Instagram

 

- A i da sam po prvi put za ne znam koliko godina na pravom putu i da je najveći izazov u životu tik ispred mene. Ovoj ludničarki ne zameram jer je opsesivno bolesno zaljubljena godinama i onda kad se popletem o nju i pokušam pobeći idu ovakve stvari, ali ovi mnogi koji joj u tome pomažete da bi kao mene ugrozili ste gori od nje sto puta i i od mog problematičnog ku*ca. Da ne zaboravim da se zahvalim curama koje me nisu ocinkarile ove godine da smo bili zajedno, hvala, divne ste.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading