Stanislav Krofak
Foto: Alo/Nikola Todorović/Alo!

Nakon što je odjeknula vest da su Filip Car i Maja Marinković ponovo u ljubavnoj romansi, Stanislav Krofak se oglasio, te priznao šta se zapravo tu desilo.

Na samom početku je priznao da li podržava ljubav Maje i Filipa Cara, a zatim se osvrnuo i na njegovu vezu sa Marinkovićevom.

Stanislav je otkrio i da li je sumnjao u Majinu vernost dok su bili zajedno, s obzirom da je jako brzo nakon kraha sa Stanislavom uplovila u vezu sa Filipom.

Maja Marinković

Foto: Alo ilustracija

 

- Završili smo naš odnos, nemam ništa protiv toga. Drago mi je ako su oni srećni - rekao je Stanislav.

- Ne sumnjam da je bila s njim jer sam bio upućen u sve pozive i poruke, sve mi je pokazivala - dodao je bivši rijaliti učesnik.

Maja Marinković raskrinkala Filipa Cara

Maja Marinković i Filip Car su obnovili kontakt po završetku njenog učešća u Eliti 7, taman u vreme kada je on raščistio odnos sa Aleksandrom Nikolić, sa kojom je dobio ćerku Leonu.

Tajno su se viđali i sastajali na hrvatskom primorju, a uspeli su da ih više puta raskrinkaju. Uprkos dokazima, rijaliti učesnici svakim javnim pojavljivanjem demantovali su da su u kontaktu, kao i da su ponovo u emotivnom odnosu.

maja marinković

Printscreen/Pink.rs

 

Maja je jednom prilikom iskoristila priliku, pa je zabeležila fotografiju i sa Filipovim psom. Starleta je celo leto provela kod njega u Hrvatskoj, a kada nisu zajedno komunicirali su putem video-poziva.

Sada, na društvenoj mreži Instagram, Marinkovićeva nas je podsetila kako je sve počelo. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading