Marko Janjušević Janjuš
Foto: Alo/Alo

Vest da se Marko Janjušević Janjuš povlači u medijsku ilegalu sve je iznenadila, a mnoge je zanimalo i kako sada teče njegov život i da li se konačno skrasio.

Alo! paparaco uslikao je rijaliti učesnika u jednom tržnom centru dok je, kako se može videti i na fotografijama, nestrpljivo čekao nekoga.

Budući da je pre nekoliko dana doputovao iz inostranstva u srpsku prestonicu, jasno je da mu odmor i te kako prija, pa ne čudi ni njegova želja da provede slobodne trenutke sa svojom porodicom.

Kako je naveo naš reporter, Janjuš je sve vreme sedeo zamišljen, gledajući u svoj telefon.

Marko Janjušević Janjuš

Alo

 

S obzirom da je bivši rijaliti učesnik uspeo da izgladi odnose sa bivšom suprugom Enom, pretpostavili smo da je upravo nju i čekao kako bi proveli zajedničko vreme, a sudeći po garderobi koja se nalazila na fotelji, društvo im je pravila i ćerka Kruna.

Manite me bivših devojaka, krenuo sam drugim životom

Podsetimo, Marko Janjušević je nedavno putem objave na društvenoj mreži Instagram otkrio sve vezano za njegovu devojku.

Marko Janjušević Janjuš

Foto: Printscreen/instagram

 

- Molim vas manite me bivših devojaka, šta je bilo, bilo je. Devojka kojoj sam i dalje tema i koja me spominje, aposlutno me ne zanima. Krenuo sam drugim životom, moje emocije su sada usmerene na drugu stranu. Imam devojku u Nemačkoj, imam u Beogradu , koja mi je draga i sa kojom mi je lepo, i na sve to mi se sviđa Aleksandra Obradović, sa kojim bih jedino mogao biti (da nema dečka) - napisao je Janjuš i dodao:

- Zato vas molim, ne pitajte me ništa za bivšu. Nema veze sa životom.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading