Kristijan Golubović
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Rijaliti učesnica, Aleksandra Jakšić, stavila je do znanja Kristijanu Goluboviću da će se boriti za njega.

Kristijan i Aleksandra su se osamili kako bi pričali o svom odnosu, a ona mu je otkrila da je veoma strpljiva.

Kristijan Golubović

TV Narodna

 

- Hoćeš da baješ da ostavim Kristinu, a tebe da zavolim.  E k**** moj. Nema, zaključala me je već Kristina sa vradžbinama - rekao je Kristijan.

- Polako, čekaj, tu smo još dva meseca. Strpljenje je ono što treba da ima svako. Ja pustim kokoške da se izvrte, pa onda napadam. Na kraju svaka dobije nogu u du*e - rekla je Aleksandra.

Kristina stavia pauzu na brak sa Kristijanom

Čini se da Kristini Spalević, izabranici Kristijana Golubovića, veoma teško pada njegovo ponašanje u rijalitiju, tačnije ponašanje pojedinih učesnica koje obleću oko njega i muvaju ga.

Spalevićeva je nedavno, gostujući u jednoj emisiji, istakla kako će najverovatnije staviti pauzu na njihov odnos, kao što je to uradio i on sa svojom, sada već bivšom, suprugom.

- Razmišljam da stavim pauzu na Kristijanov i moj odnos. Ne tačku, samo zarez. Dok je tamo. To znači da ja mnogo od njega učim. On kad je išao u zatvor, kad je bio sa svojom prvom ženom, on je nju mnogo voleo... Međutim, kad je krenuo unutra, on je rekao - ja neću da idem da razmišljam da se nešto desi, da se nešto kompleksiram, znači, ja sam rekao mi nismo zajedno, dok ne izađem napolje. I ona je napravila dramu, znaš, kako to misliš, pa mi se volimo... Ali, oni su to stavili na pauzu. E, tako ću i ja da stavim na pauzu - objasnila je Kristina prilikom jednog gostovanja na Red TV.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading