Stanislav
Foto: Printscreen/Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Stanislav Krofak nedavno je stigao u srpsku prestonicu gde je progovorio o raskidu sa Majom Marinković, pa se osvrnuo i na aktuelna dešavanja u Eliti. 

Bivši učesnik rijalitija i MMA borac Stanislav Krofak je na samom početku pokazao svoje sveže povrede na arkadi kojim je juče uzburkao društvene mreže.

Stanislav Krofak

Foto: TvPink

 

- To je sitna povreda, nisam bio u urgentnom sredio sam sam. Ranije sam imao ozbiljnijih povreda u sportu, ali srećom nema većih posledica. Ova povreda na arkadi nastala je tokom treninga borbe, ništa strašno - rekao je Stanislav, a onda progovorio o raskidu i odnosu s Majom Marinković.

- Maja je završena priča isto kao i Miona. Rekao sam da sam bio upućen u sve pozive, govorila mi je ko je zove. Provodili smo mnogo vremena zajedno. Imao sam poverenja u nju, ali ona u mene očigledno nije, može biti to da nisam naišao na pravu ženu - govorio je Stanislav.

- Nikada je nisam gledao kao majku svoje dece, niti ženu s kojom bih imao budućnost. Super je kao prijatelj, ali u ljubavnom odnosu nije normalna, to i ona zna. Pamtim momente s Majom, bilo je baš lepo - istakao je Krofak pa se dotakao i toga da li će se sa bivšom izabranicom videti dok je u Beogradu.

- Nema potrebe da joj se javljam dok sam u Beogradu. Da je sretnem negde, pozdravio bih je, ali da joj se javljam nema potrebe - poručio je Stanislav. 

Maja i Stanislav

Foto: Printscreen/instagram

 

- Javio sam joj se da joj ponudim pomoć oko Takija, ukoliko mogu da pomognem. Čio sam od ljudi u Hrvatskoj da je Taki bolestan i da je bio u komi. Poslao sam joj poruku ako joj bilo koji doktor u Zagrebu treba, da ću pomoći. Ništa mi na to nije odgovorila, ponudio sam pomoć, moj gest je bio ljudski , ipak smo neko vreme proveli zajedno - otkriva Stanislav.

- Bio sam joj veran. Možda sam preko posla imao kontakt sa nekim ženama, ali da sam se dopisivao u nekom ljubavnom smislu, ne. Pričao sam sa prijateljem o jednoj devojci iz Crne Gore, mislim da je Maja dobila te informacije i poruke pa je zbog toga nastao problem - tvrdi Krofak, a za Mionu i Ša ne želi ni da čuje.

- Oni me ne zanimaju, odavno nisu deo mog života - poručio je Krofak, ali nije izbegao da odgovori na pitanje vezano za Anđelu Đuričić.

Anđela Đuričić

Printscreen

 

- Rekao sam da je Anđela najlepša cura tamo, nikad je nisam video uživo. Unutra, ako ne bi želela vezu, provodio vreme s njom i to je to - istakao je Stanislav pa prokomentarisao njen odnos sa Nenadom Marinkovićem Gastozom

- Iskreno, ne bih sebi dozvolio te stvari. Koliko sam video ona njega odbija, dok on sve vreme obleće oko nje. Ne bih nikad nešto tako forsirao, odustao bih da mi kaže ono što je Gastozu. Ne znam da li će on odustati, video sam da je dečko okej, mogao bih da se družim sa njim - kaže Stanislav, a onda se dotakao Terze i Sofije.

stanislav

Foto: Printscreen/instagram

 

- To što jeTerza uradio je užasno. Kao prvo nije trebalo ni da ulazi, da je sve bilo kako treba, ne bi se sve dogodilo tako nakon nekoliko dana. Ne može ljubav tek tako da prođe posle nekoliko dana u rijalitiju. Drugo bi bilo da je više prošlo, što se kaže daleko od očiju, daleko od srca, ali ovo je baš brzo bilo. Sofiju nisam gledao ni analizirao, pa nemam mišljenje o njoj - poručuje Krofak.

- Kod mene nema ničega na emotivnom planu. Posvetio sam se poslu, puno toga se izdešavalo. Trebalo mi je neko vreme posle rijalitja da se vratim u kolotečinu, posvetio sam se poslu i treningu - kaže Stanislav, a onda je otkrio u kakvom je odnosu sa ćerkom Vanesom.

Alo!/Pink.rs

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading