Elita nominacije
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Bivša učesnica rijalitija, Viktorija Viki Mitrović, tokom učešća u takmičenju priznala je da se bavila prostitucijom, da bi kasnije samu sebe demantovala i otkrila da je istina potpuno drugačija.

Mitrovićeva je u razgovoru sa tadašnjim partnerom Markom Omakčićem izjavila "Tako i ja sa svojim klijentima", zbog ove rečenice mnogi su posumnjali da se bavi najstarijim zanatom.

- Priznala sam u jednom trenutku da se bavim prostitucijom, jer su krenule priče da sam ovakva i onakva. Naravno, našalila sam se na svoj račun ali sam posle shvatila da mi to nije trebalo - govorila je Viktorija.

Viktorija Mitrović

Printscreen

 

- Ne bavim se time. Imala sam dečka sa kojim sam bila godinu i po dana. Naravno da su me momci čašćavali. Vodili su me na ručkove, putovanja, kupovali mi tašne - rekla je Mitrovićeva.

Nakon ovih izjava, njena porodica je bila šokirana, a za medije se oglasila i njena baka Regina, koja je tada istakla da je jako ljuta na svoju unuku zbog ove neslane šale.

UŽIVO U PROGRAMU PRIZNALA DA SE BAVI PROSTITUCIJOM Skandalozna izjava rijaliti učesnice, javno otkrila detalje

Printscreen

 

- Preteruje u svojim izlaganjima i načinu na koji to radi, ona je ipak majka i ima dete kod kuće. Više puta smo bili iznenađeni njenim pričama. Naravno da ništa nismo znali, kad smo čuli nije nam bilo dobro - govorila je baka.

- Imali smo o mnogo čemu da razgovaramo nakon izlaska iz rijalitija, znali smo da radi u kazinu ali je nikada nismo proveravali da bi znali o čemu se konkretno radi jer ništa sumnjivo nismo primetili - rekla je Regina.

- To je zaista van pameti, mi smo takva porodica da je to za nas velika sramota. Ovo je malo mesto, znate kako idu priče. Jako mi je neprijatno, njen deda je jako ljut - završila je baka.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading