Tamara Đurić
Foto: Printscreen/Printscreen/AmiGShow

Tamara Đurić otkrila je svoje mišljenje o troškovima u Srbiji.

Kako je navela, Tamara smatra da je za lep i ugodan život u Beogradu  potrebno oko 100.000 evra.

Starleta nije precizirala da li se to podrazumeva na mesečnom ili godišnjem nivou.

Tamara Đurić

Printscreen/AmiGShow

 

- Minimum 100.000 evra, ako hoćeš baš lepo da živiš u Beogradu, a ako hoćes da preživljavaš onda ti je potrebno pet, šest hiljada. Zavisi ko peva u kom ribnjaku. Gde deca nisu besna, ni kuća nije tesna. Meni kao samohranoj majci, s obzirom da moj suprug nije sa nama, meni je dovoljno par hiljada - rekla je Tamara.

Zatim je Đurićeva otkrila kako stoji na ljubavnom planu.

- Kod mene je sve super. "Živ muž, mrtav kapital", a može da se kaže i "Muž u zatvoru, idealan kapital" - našalila se Tamara, pa nastavila u ozbiljnijem tonu - rekla je Tamara, a zatim dodala:

Tamara Đurić

Foto: Pink

 

- Moj brak je rasturen, ali mi i dalje funkcionišemo odlično. Što se tiče novih ljubavi, nemam ih, a i da hoću da ih imam, Maja me od toga odvrati, ona mi kaže "To nisu nikakvi, to su najgori ljudi" - istakla je Tamara.

Nakon toga prisetila se svog učešća na Farmi koja se trenutno emituje.

- Meni se "Farma" čini kul. Ovo nije kao ona u kojoj sam bila. Ovo sada deluje kao neka farma iz ranijeg doba. Ona na kojoj sam ja bila je bilo selo, a ona se više ne ponavlja. Trenutno pratim više"Elitu" - rekla je Tamara.

Tamara Đurić progovorila o nasilju

Podsetimo, Tamara Đurić svojevremeno je pretrpela nasilje.

Kako se pisalo, Tamara je došla u policiju da da izjavu, a potom se predomislila i odustala.

Starleta je tada rešila da stavi tačku na spekulacije i detaljno opisala šta se dogodilo. 

- Nije to bilo nasilje nada mnom. Kontaktirala sam policiju jer sam se plašila da će doći do fizičkog okrišaja između nas dvoje. On je bivši momak moje drugarice, ja sam u njemu videla prijatelja, a šta je on video u meni, ne znam. Razmišljala sam se da li treba kontaktirati policiju ili ne treba - počela je priču Tamara pa dodala:

Tamara Đurić

Pink printskrin

 

- To je bilo neprijatno jer je bilo bučno. U stanu je bila žena koja meni pomaže u kući godinama. U stanu je bio i moj prijatelj, a ponašanje dotičnog je bilo čudno. On je povredio sebi ruku, ja sam pokušala da ga zaštitim i da ga umirim i par puta me je odrugrnuo, pa sam zvala policiju. Nisam ga tužila, ja sam dobro, a to je psihičko uznemiravanje - navela je Tamara.

Alo!/Telegraf

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading