aleksandra nikolić
Foto: Printscreen/Instagram

Aleksandra Nikolić, pobednica ''Zadruge 6'' je gostovala u jednoj emisiji i otkrila dosad nepoznate detalje iz živote pre nego što je postala poznata javnosti.

Naime, ona je priznala da je bila u turskom zatvoru.

Aleksandra Nikolić

Hype

 

- Htela sam da odem da nabavim robu. Da kupim neku garderobu da krenem taj biznis. U međuvremenu, dobila sam ponudu gde su neke devojke koje sam poznavala iz tog posla, radile u Turskoj. Isti posao u lokalu kao i u Švajcarskoj. Otišla sam tamo, sama. Ništa posebno, samo par dana sam tamo bila. Da bi na kraju došla policija, uhapsili su nas tamo zato što nismo bile prijavljene. Na crno sam radila tamo. Bila sam u pritvoru tri, četiri dana. Deportovali su me za Srbiju i došla sam kući sa pasošem. Ništa od stvari nisam imala - šokirala je Nikolićeva.

- Koliku zabranu ulaska si imala za ulazak u Tursku? - upitao ju je voditelj.

- Možda dve-tri godine. Mogu ja sad tamo lagano, ali nešto nemam želju - rekla je kroz smeh.

Podsetimo da se nije libila da prizna da je odrasla na selu i radile sve seoske poslove.

aleksandra nikolić

Printscreen/Hype

 

- Živela sam sa bakom, rodila sam se u Beogradu, ali je mama morala da radi pa sam bila malo kod nje, malo kod tetke u Bijelom Polju. Odrasla sam na selu, čuvala sam svinje, ovce, kokoške, muzla sam krave sa pet godina. Imali smo šumu pored naše kuće. Baka je živa, ima 90 godina, ali je dementna - govorila je Aleksandra.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading