Filip Car
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Aleksandra Nikolić i Filip Car godinama su u turbulentnom odnosu, a nekadašnja rijaliti učesnica je oca svog deteta svojevremeno optužilai za nasilje.

Sada se osvrnula na odnos sa njim te otkrila šta je bio najveći problem.

- Naš odnos nije imao perspektivu, nisam mogla da progutam neke stvari, on je karakterno drugačiji od mene. Želim mu sve najbolje, on je otac mog deteta. Njegova ljubav me je bolela - rekla je Aleksandra.

Filip Car

Foto: Printscreen/instagram

 

Aleksandra se zatim dotakla i odnosa nekadašnjeg partnera i svoje majke Slovenke.  

- Mama se naravno nije slagala sa mojim izborom, jer ono što je imala da vidi, bilo je strašno. Pritom pričam o nekim problemima koje smo imali on i ja napolju. Nije bila nikako za to, ali kasnije je prihvatila. Ostala sam trudna sa njim i živela sam kod njega dole. Mama i Filip su bili u kontaktu i videli su se. Nikada je uživo nije vređao. Kada je prvi put došao i kada ga je upoznala, dočekala ga je fenomenalno. Tu je ispala stvarno ozbiljna gospođa. Prihvatila ga je kao i što su mene njegovi. Tada su me zaista lepo dočekali - ispričala je Aleksandra.

aleksandra nikolić

Instagram

 

Zatim se osvrnula na situaciju u kojoj je navodno optužila Filipa za nasilje.

- Malo sam to preuveličavala, tad sam bila u drugom stanju. Kajem se zbog toga. Da mogu da vratim vreme, ne bih to uradila. Nije me čupao za kosu - rekla je Aleksandra za Hajp. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading