Drugarica Sanje Stanković otkrila ČIME SE U STVARI ZADRUGARKA BAVILA!

O. K. | vip 2018-06-16 16:01:54 2018-06-16 16:01:54

Bliska prijateljica aktuelne učesnice rijalitija "Zadruga" Sanje Stanković, Anja, otkrila je za VIP magazin detalje iz prošlosti ove zadrugarke, a između ostalog da je radila kao kasirka u marketu i konobarica kako bi pomogla mami, baki i deki da prežive.

E-Stock/Bojan Stevanović

Pre nego što se preselila u Beograd, Stankovićeva je u srednjoškolskim danima, godinama radila kao prodavačica u malom marketu, a neko vreme i kao konobarica.

- Sa Sanjom sam išla u osnovnu školu u Boru. Ona je oduvek bila mirna i vaspitana devojka. Odmalena je bila vredna i pomagala je majci. Živele su skromno, sa Sanjinim bakom i dekom. Nije mogla, kao mi ostali, da radi šta hoće i da ostaje napolju satima. Kada se završila osnovna, malo smo se udaljile, a posle nekog vremena čula sam da se zaposlila u malom marketu u centru Bora - priča Anja i naglašava da je Sanji u tom periodu bilo vrlo teško.

- Možda bi mnogi pomislili da je rad u marketu lak posao, ali nije. Više od stotinu puta sam došla kod nje u radnju i ta devojka je svakog puta bila umorna kao pas. Bilo mi je mnogo žao. Sećam se jednom je istovarala ogromne pakete i ređala ih satima u radnji da bi sve bilo uredno i na svom mestu. Nekada bi po celi dan provela na poslu vukljajući pakete natovarena kao konj. Pare koje je zarađivala tamo, davala je u kuću i brinula se da njenima ništa ne fali, a od tog novca nije moglo da se živi. Gotovo da je u tom periodu nismo uopšte viđali u gradu. Mučila se mnogo - kaže prijateljica Sanje Stanković i dodaje da tu nije bio kraj Sanjinim mukama.

- Kasnije se zaposlila u kafiću, takođe u centru grada. Posao konobarice joj se više dopadao i, ruku na srce, išlo joj je od ruke da privuče goste više nego bilo kome do tada. Nije to bilo samo zbog njenog izgleda. Znala je kako treba s ljudima. Muški rod je i tada bio lud za njom, a kafić je stalno bio pun. Zarađivala je više nego u prodavnici i bilo joj je malo lakše.

Iako se njenoj porodici nije dopadalo da tu radi, smatram da joj je taj posao i doneo samopouzdanje jer smo jednom baš u tom lokalu popile kafu i tada je već uveliko imala planove da dođe u Beograd - kaže naš izvor i dodaje da je Stankovićeva tada maštala o poslu modela i nekom boljem i lepšem životu.

- Kada se setim kako je uzbuđeno pričala o Beogradu i planovima u prestonici, naježim se. Nedugo posle toga otišla je za Beograd. Ona je, ma šta drugi rekli, oduvek bila lepa. I pre operacija. Možda čak i lepša nego sada. Maštala je o poslu foto-modela i samo kada je o tome pričala, imala je osmeh. Iako smo izgubile kontakt i godinama nismo pozvale jedna drugu, sećam se koliko sam bila srećna kada sam na njenom starom Fejsbuk profilu videla profesionalne slike.

Eto, posle dve godine od početka karijere modela, ušla je u rijaliti. Kada čujem da je neko blati da je silikonuša i sponzoruša, poludim. Pogađa me što niko ne zna koliko se ta jadna devojka mučila. Zato joj od sveg srca želim pobedu, a znam da isto mišljenje deli devedeset odsto ljudi iz Bora - zaključuje Anja za "Alo!".

Expand player
Pogledajte više