Farmeri besni na Zadrugu!

Alo.rs | vip 2015-11-01 17:19:23 2015-11-01 17:19:23

Zadruga je odlučila da kazni sve farmere i ponovo im ukine žurku, s obzirom na to da pojedinci krše pravila uprkos upozorenjima. Na ovu kaznu najburnije reagovale su Stanija i Gabrijela.

alo.rs

Zadruga je farmerima najpre noćas oko dva sata posle ponoći poslala pismo i upozorila ih da se pridržavaju pravila da u kupatilu ne sme da bude više od jedne osobe. Kako ni posle toga nisu poslušali, te prekršili još neka pravila na imanju, Zadruga je odlučila da ih kazni.

- Pojednini farmeri se ponašaju kao da za njih ne važe pravila. Vlado, Aca, Nikolina, Tamara i Rada prekršili su nekoliko pravila, od tih da u kupatili samo sme da bude jedna osoba pa do toga da u izolaciju niko ne sme da uđe sem gazde. Kako nije samo jedan farmer prekršio pravila, već više, kažnjeni su svi farmeri. Ove nedelje neće biti organizovana žurka - pisalo je u pismu.

Na ovo su se odmah brecnule Stanija i Gabrijela.

- Zadrugo, počnite da kažnjavate pojedinačno. Neću ja da ispaštam zbog njih - rekla je seksi Bugarka.

- Ja živim od žurke do žurke, meni je to izduvni ventil! Nijedno pravilo nisam prekršila do sada. Ovi što nemaju honorare, nek idu u štalu. Kaznili ste mene, a ne njih, baš vam hvala - naljutila se Stanija.

 

 

Expand player
Pogledajte više