Jovana Jeremić postala miljenica moćnika!

Nikolina Marić | vip 2017-08-18 17:00:30 2017-08-18 17:00:30

Voditeljka Jovana Jeremić je definitivno raskinula veridbu sa političarem Vojislavom Miloševićem.

Printscreen

Naime, kako izvor blizak voditeljki otkriva Jovana je saznala za neverstvo i odmah prekinula svaki kontakt sa pirotskim funkcionerom.

- Jovana je od dobro obavetene osobe u koju ima veliko poverenje, dobila prepisku svog sada već bivšeg dragog i dotične devojke. Jeremićeva je odmah shvatila da je Vojislav u paralelnoj vezi od trećeg dana njihove romanse. Nije čekala ni minut, odmah je raskinula veridbu sa Vojislavom, bez rarzmišljanja - tvrdi izvor blizak voditeljki Hepi televizije.

Odmah smo pozvali voditeljku koja je za “Alo!” potvrdila da je definitivno prekinula svaki kontakt sa političarem, ali i da će joj uspomena na Vojislava ostati u lepom sećanju.

- Prema meni je on,zaista,bio dobar i galantan. Ali nikada ne treba niko da se zaigra toliko da pomisli da je veći igrač od igrača. Tiha voda breg roni. Vojislavu želim sve najbolje, da ima uspešnu politicku karijeru i ostvari se u svim segmentima,a ja ću se već snaći,kako samo ja umem. Trenutno svoju energiju fokusiram na moju karijeru,na moj narod koji je moja najveća snaga i na onog čoveka koji će umeti da ceni prave životne vrednosti kao što su iskrenost,lojalnost,čast i dobrota - rekla je za naš list plavokosa voditeljka.

 

Izvor blizak voditeljki samo za “Alo” otkriva da je voditeljka odmah po raskidu sa pirotskim političarem dobila zanimljivu poruku i poklon od jednog moćnika.

- Čim je obrisala zajedničke fotografije sa Vojislavom svima je bilo jasno da je Jovana raskinula veridbu. Njoj su odmah počele da pristuižu poruke od mnogih političara koji su se javili da joj pruže podršku. Ipak, jedan od njih, koji je vrlo moćan otišao je i korak dalje, pa je voditeljki posao i skupoceni poklon sa porukom - tvrdi izvor blizak voditeljki i čak otkriva šta je pisalo na poruci, koja je stigla sa satom.

- Čestitam na odluci. Pravi čovek će umeti da ceni pravu ženu koja poseduje zlatne vrednosti - napisao je kako poznati političar, tvrdi dobro obavešteni izvor.

 

 

Expand player
Pogledajte više