MIKA I GIBA SPREMNI ZA "ZADRUGU 2" U rijaliti ulaze sa roditeljima, a tek da čujete njihov plan...

K.L. | vip 2018-08-24 21:04:59 2018-08-24 21:04:59

Najzanimljiviji učesnici „Zadruge“ svakako će biti članovi porodice Vasić.

Nenad Vujanović/Alo!

Paparaco „Alo!“ uslikao je buduće zadrugare ispred TV „Pink“, gde su tokom jučerašnjeg dana snimali profile za rijaliti. Između ostalih, sreli smo Baneta Čolaka, bivšeg učesnika „Zadruge, koji je stigao u društvu devojke Zerine Hećo, koja će biti nova učesnica. Osim njih dvoje, pojavili su se članovi porodice Vasić, Mika i Giba, koji su se proslavili učešćem u rijaliti programu „Veliki brat“. Oni su nam otkrili da jedva čekaju početak šou programa.

- Veoma smo uzbuđeni i jedva čekamo da „Zadruga“ počne - rekli su nam uglas, a onda otkrili šta možemo da očekujemo od njih.

- Napravićemo spektakl, to je sigurno. Ulazimo sa roditeljima, jer ćemo od njih imati najveću podršku, a tako i veći broj glasova - rekao nam je Mika, dok je Giba dodao:

- Nadam se da ćemo naći ljubav u rijalitiju, jer van njega nemamo sreće. Ove godine ćemo pobediti sigurno - rekao je Giba za „Alo!“.

Ispred TV „Pink“ sreli smo izvesne Milanku i Lazu, kako su nam se predstavili, a tada nam otkrili da i oni ulaze u rijaliti. 

Expand player
Pogledajte više