Mirel Lapanović
Printscreen
Mirela Lapanović

Printscreen

Mirela Lapanović, Foto: Printscreen

Međutim, pre nego što je otišla iz Srbije, Mirela je, kako otkriva za "Alo!", podnela tužbu protiv Marka Perovića zbog silovanja.

- Marko me je silovao, a snimak tog gnusnog čina je bio njegov adut koji mu je omogućio da uđe u rijaliti. Podnela sam tužbu protiv njega jer me je drogirao, snimao, prodao video-klip i primorao na seks bez mog pristanka. Tužba je stigla na adresu Televizije "Hepi", ali budući da Marko nije prijavljen na toj adresi, biće prosleđena u Kolašin - počinje priču Mirela i ističe da je uradila test na drogu nakon što je napustila rijaliti.

Mirela Lapanović i Marko Perović

Printscreen/Happy TV

Mirela Lapanović i Marko Perović, Foto: Printscreen/Happy TV

- Iako je snimak seksa sa Markom Perovićem pušten pre nekoliko meseci u javnost, još se osećam loše zbog toga. Baš iz tog razloga sam odlučila da uradim test, koji je pokazao da u organizmu i dalje imam tragove GHB narkotika, koji je poznat kao droga za silovanje. Ta droga se u telu zadržava šest meseci i jasno je kao dan da mi je Perović to stavio u piće - uverava Lapanovićeva, koja se prisetila večeri kada je, kako ona tvrdi, bila silovana.

- Bila sam sa Mirjanom Praizović i Markom Perovićem u provodu, nakon čega mi je naglo pozlilo, pa sam se vratila u hotelsku sobu. Tuširala sam se i odjednom sam se onesvestila. Perović je tada došao i razvalio vrata od kupatila, gde me je pronašao. Zatim me je tako iznemoglu odveo u krevet, gde me je silovao i snimao - kaže Mirela i ističe da Perović u telefonu ima mnogo snimaka seksa sa raznim devojkama.

Mirela Lapanović i Marko Perović

Printscreen/Happy TV

Mirela Lapanović i Marko Perović, Foto: Printscreen/Happy TV

- Sigurna sam da nisam jedina kojoj je Perović naudio. Njegov telefon je pun eksplicitnih snimaka i smatram da on uvek ima istu taktiku kako bi iskoristio devojke za seks - kaže Lapanovićeva smatra da je Marko na oca ženskaroš.

- Kada smo slavili Novu godinu, u vilu "Parova" je ušao i Perovićev otac i odmah me je uštinuo za guzu i rekao da je snimak sa njegovim sinom odličan - ističe Mirela i otkriva da je podnela još jednu tužbu.

- Tužila sam i Milutina Radosavljevića Milija, takođe za silovanje. On me je silovao u rijalitiju i to su videli gledaoci. Svi će mi platiti što su me iskoristili - zaključila je Lapanovićeva.

Komentari (5)

sad se setila

25.02.2018 12:53

Marko je ljigavac ali sama je javno govorila da je dobrovoljno imala seks sa njim,postoje snimci,ko zna sa kim je još bila,javno se hvalila koliko obožava seks i ne može bez njega,sad kad joj visi tužba tv zbog begstva setila se svega toga,može biti sve istina a i ne mora,mogla je biti i sa nekim trećim,na takve stvari ide tužba odmah a ne biti bliska sa obojicom unutra pa ih onda tužiti.

Sena

25.02.2018 14:42

@sad se setila - E ova bi samo da visi po srpskim rijalitijima, neka ide u njenu Europu, i tamo neka bude nimfomanka, žena prosto ne može bez muškaraca.jednom je pobedila na bazi akcija sa muškarcem, više to nikoga ne zanima.

kole

26.02.2018 09:34

@sad se setila - DOBRO JE OTISLA IZ SRBIJE. A NIJE PLATILA ODSTETU TV HEPI OD 100 HILJADA EURA ZABEZANJE. DA NIJE HTELA SEX, BILO BI SVE DRUGACIJE.ALI ZALOSNO JE DA TAKVA OSOBA GOSTUJE U GLEDANIM TERMINIMA I PRENOSI DECI NJENE NEGATIVNOSTI.

Ana

26.02.2018 13:59

Ne cudi od ponasanja Crnogoraca u Beogradu,cudi sto nadlezne institucije cute?

Jovana

27.02.2018 12:36

Neka tuzi sve sa kojima je spavala. Ne moze je oprati ni Sava ni Dunav