Ovaj čovek je Staniji kupio dijamantski prsten!

B. Radulović | vip 2015-10-30 21:50:19 2015-10-30 21:50:19

Čuvena polemika između farmera Stanije Dobrojević i Lepog Miće oko dijamantskog prstena koji joj je on dao konačno je razotkrivena. Kako saznajemo, zlatar Nebojša Bojović je zapravo bio taj galantni muškarac koji je starleti izrezbario skupoceni poklon, dok je pevač bio samo poštar u ovoj situaciji.

Zoran Lončarević

 

Iako je Mića tvrdio da joj je on za rođendan poklonio dijamantski prsten, Stanija mu je poručila da oboje dobro znaju da je on bio samo prenosilac poklona koji joj je poslao njihov zajednički prijatelj. Kako saznajemo, reč je o zlataru Bojoviću, koji je za ovu priliku izabrao jedan od retkih dragulja kojima raspolaže njegova zlatara i napravio unikatni prsten po meri starlete. Iako ni jedno ni drugo nikada nisu priznali da je ovaj poklon bio početak njihove veze, istina bi uskoro mogla da ispliva na površinu.


- Nebojša je vrlo galantan i voli da poklanja lepim devojkama vredne delove aksesoara. On je Staniju upoznao preko Lepog Miće i ona je bila često u njegovom društvu i gost kafića čiji je Nebojša vlasnik. Poznat kao džentlmen, poželeo je da joj za rođendan pokloni mali, ali vredan znak pažnje, pa je zamolio Miću da joj ga preda jer je znao da će se tu noć videti s njom.

 

Staniji se dopao poklon i sutradan se lično zahvalila Bojoviću i od tada su se mogli često videti zajedno. Na većinu proslava, rođendana zajedničkih prijatelja i otvaranje kafane Lepog Miće došli su zajedno i nisu se razdvajali. Ni najbližim prijateljima nisu obelodanili šta se među njima desilo, ali smo svi znali da se tajno viđaju - kaže zajednički prijatelj Stanije i Nebojše.

 

Nebojša je brat Luke Bojovića

Inače, Nebojša je javnosti poznat i kao brat od strica Luke Bojovića. On je često bio na meti estradnih lepotica koje su se zbog njega čak i tukle. Pevačica Dijana Janković je svojevremeno živela s Nebojšom, dok se s njim zabavljala i njena koleginica Marina Visković. Među Nebojšinim ljubavima se nabrajaju i Danijela Vranić, Kaja i mnoge druge. Bojović ima i veliki broj prijatelja sa javne scene među kojima su Ceca Ražantović, Goga Sekulić...

Expand player
Pogledajte više