Radmila Misić bila žrtva porodičnog nasilja!

Stars | vip 2015-11-06 10:04:47 2015-11-06 10:04:47

Folk pevačicu Radmilu Misić maltretirao je drugi muž, protiv koga je ona odmah nakon batina podnela krivičnu prijavu i zahtev za razvod braka.

Promo

 

Radmila se od drugog supruga razvela pre tri godine, kad ju je nakon kraće rasprave napao na ulici. Kako kažu Radmilini prijatelji, <Marko A. bio je izuzetno ljubomoran, uvek je njegovo ponašanje bilo na ivici, stalno se svađao i optuživao pevačicu da ga vara, a kap koja je prelila čašu bila je kad je Misićeva zamolila komšiju da je odveze na nastup, nakon čega je Marko poludeo i fizički nasrnuo na nju.
- Rada je u svoje vreme bila vrlo poželjna, što je njemu smetalo i nije mogao da se nosi s tim. Njoj nije imponovala njegova ljubomora jer nije od onih žena koje će da ćute i trpe. To je dugo s njegove strane bilo psihičko maltretiranje. A onda je jedne večeri pukao. Radmila je kasnila na snimanje jedne TV emisije i zamolila je komšiju da je poveze. Marko se s posla vratio baš u trenutku kad je komšija stigao ispred zgrade i odmah je napao Radu. Bio je u alkoholisanom stanju, svašta joj je rekao i počeo je da je udara rukama. Ona je uspela da pobegne i sakrije se na benzinskoj stanici. Posle nekoliko dana prijavila je incident policiji i odmah podnela zahtev za razvod braka. Nije joj padalo na pamet da se miri s njim i sluša njegova opravdanja jer nije želela da trpi nasilje, kaže za Svet pevačicin prijatelj Marko Stanković.

 


Proces protiv Radmilinog bivšeg muža još je u toku jer je on strani državljanin, pa se sve sporo odvija.
- Mnogo je teško doći do njega, ali, kako kaže naš narod, pravda je spora, ali dostižna, završava pevačicin prijatelj.

Radmila Misić i Marko A. bili su u braku samo godinu dana.

 

Expand player
Pogledajte više