Semir udario Tamaru pa diskvalifikovan! (VIDEO)

A. P. | vip 2015-12-01 21:33:49 2015-12-01 21:33:49

Ljubitelji rijalitija “Farma” večeras su u elementu! Prevarili su se ako su mislili da će biti dosadno posle izbacivanja Kristijana. Ponovo je došlo do nasilja za koje je malo falilo da se otme kontroli.

printscreen

Glavni akteri obračuna bili su Maja, Lepi Mića, Semir, Tamara i Gabrijela...

Prvo je Maja došla u sukob sa Semirom zbog pevanja "srpskih pesama" (Tamo Daleko i himne Bože pravde), koje se nisu dopale Semiru, a koji je u jednom trenutku rekao da se u njima spominju "srpska vojska, boj, idi kolji"?!

U svađu se ubrzo uključila Tamara koja je držala Majinu stranu. Nakon što je Semir Džanković opsovao Majinu decu i zapretio joj likvidacijom stvar je otišla u nepovrat...

Tamara mu je uzvratila da je on “Mnogo si za*eban”, što je Semir i potvrdio upitavši “Ajd da vidimo ko je to za*ebaniji od mene”. Ubrzo je Semir izgubio živce i udario Tamaru (zakačio je preko kačketa). Samo pukom srećom izbegnut je žešći obračun jer je Semira njih nekoliko jedva obuzdalo. On je ka Tamari bacio nekoliko pretmeta i pucalo je staklo.

Nakon što je Semir izbačen iz kuće, usledio je obračun Maje i Gabrijele, koji je Lepi Mića začinio sočnim psovkama. Pošto što su se njih dve dobro zakačile došlo je i do bliskog kontakta kada je Maja udarila Gabrijelu. Tada je Maja nastavila još glasnije da peva himnu Srbije. Bolje da nije, jer reči očigledno ne zna...

 

 

Expand player
Pogledajte više