Uroš Ćertić je gej

Sanja Arsić | vip 2015-10-25 22:10:04 2015-10-25 22:10:04

U rijalitiju „Parovi“ polako su počele da padaju maske, a verbalni sukobi su sve češći. U naletu besa, Vesna Rivas je optužila Uroša Ćertića da je gej i navela da ima argumente za to što priča.

Dejan Briza

 

Pevačica je rekla da je glupo što momci koriste devojke kao paravan i da bi trebalo da svako otkrije i prizna svoje seksualno opredeljenje.


U raspravi koju su vodili Vesna i Uroš, ona je rekla da se iz aviona vidi da on voli muškarce.


- Posmatrala sam Slađu, gorela je pored tebe, jasno se videlo, a ti komentarišeš tabelu. Sve je tu jasno kao dan - vikala je Rivasova.


Uroš to nije komentarisao, ali je rekao da jedva čeka da rasprave ko je homoseksualac.


- Hoćeš da pričamo o homoseksualizmu? Ti si rekla da je to bolest? Ti nisi normalna! - pokušao je Ćertić da joj se suprostavi i objasni da ne sme da vređa ljude koje privlači isti pol. Na to je pevačica dodala da joj je kaskader od početka sumnjiv i navela da se on odmah udružio sa Brendonom, da bi se zatim posvađali. Kako kaže, posvađali su se baš zbog toga što pokušavaju da sakriju da su homoseksualci.


- Nije normalno, prosto je normalno da dve osobe različitih polova stvaraju porodicu. Ti što pričaš da sam ja bolesna jer govorim istinu, to dovoljno govori o tebi i tvom opredeljenju. Meni je samo žao devojaka koje vi uzimate kao paravan. Ni krive ni dužne ispaštaju. Zašto lepo ne budete iskreni - nastavila je Vesna, dok je kaskader ponavljao da nije normalna.


Kasnije u dvorištu, Uroš je ispričao da nema ništa protiv gejeva, ali da on nije u tom fazonu i da ceo grad zna koliko voli devojke.

 

Ava Karabatić nema pare da plati telefon!

Neven Ciganović je u direktnom uključenju u vilu „Parova“ raskrinkao Avu Karabatić, ukućanku koja se predstavlja kao prava zvezda. Ona je zahtevala da u kući ima svaki dan šminkere i frizere, kao i specijalnu hranu, samo za nju. Istina je drugačija. - Ona glumi nešto što nikad neće biti. Ona nema ni za kredit za telefon, nego piše poruke na „viberu“, ako negde uhvati besplatan wi-fi. Izmišlja da ima vozača, a u stvari švercuje se u kolima nekih drugova, koje moli da je voze. Izmislila je da je u vezi sa nekim tajkunom, a mi smo je videli da je voze u malom autu od 2.000 evra - rekao je Neven. Iako je Ava pokušala da se odbrani, njen zemljak joj je rekao da je bolje da ne ulazi u raspravu.

Expand player
Pogledajte više