Amber Herd smuvala bivšeg dečka slavne manekenke! (FOTO)

A.K. | vip 2018-06-08 21:19:00 2018-06-08 21:19:00

Glumica Amber Herd raskinula je vezu pre nekoliko meseci sa suosnivačem "PayPala" i automobilske kompanije Elonom Muskom. Mđeutim, nije joj dugo trebalo da nađe drugog.

Profimedia

Amber Herd je u sredu viđena kako se drži za ruke s Vitom Šnabelom, trgovcem umeetničkih dela dok šetaju Njujorkom.

Vita je krajem prošle godine ostavila manekenka Hajdi Klum nakon što ju je nekoliko puta prevario. Vito je inače pre nje bio je u vezama s glumicama Demi Mur i Liv Tajler, a kasnije su ga povezivali s modelom Eli Mekferson i Dakotom Džonson.

Hajdi Klum je prošle godine u Londonu uhvatila Vita u prevari. Trgovac je tvrdio kako je javnost sve pogrešno protumačila sve, iako se s nepoznatom devojkom celo vreme ljubio i grlio. Hajdi Klum je trenutno u vezi s bivšim gitaristom grupe "Tokio Hotel".

Amber se prošle godine razvela od glumca Džonija Depa s kojim je imala mučnu brakorazvodnu parnicu. Optužila ga je za fizičko i psihičko zlostavljanje, a u javnost su procurile i njene poruke koje je razmijenila s Depovim asistentom o glumčevim udarcima. Džoni i Amber su podelili imovinu pre dva meseca, a glumica je kako je i obećala celi iznos donirala dečjoj bolnici u Los Anđelesu.

- Nadam se da je sad jasno da ovo nisam radila kako bih od Džonija izvukla novac - istakla je tada Amber.

 

Glumica je nakon razvoda bila u vezi s Muskom koji ju je ostavio u prošle godine jer je shvatio da voli da manipuliše ljudima. Amber je inače sa njim planirala venčanje.

 

Expand player
Pogledajte više