Mara Vilson
screenshot Youtube
Mara Vilson

screenshot Youtube

Mara Vilson, Foto: screenshot Youtube

Nekada preslatka devojčica koju smo svi obožavali tokom devedesetih danas ima 28 godina, a Mara je potresena masakrom u gej baru u Orlandu koji se desio tokom vikenda, pa je rešila da "skloni paravan" i otkrije svoju seksualnost, prenosi "Daily Mail".

Vilsonova je prvo postavila fotografiju iz perioda kada je imala 18 godina i kada je prvi put posetila gej bar i dodala da se sada danas stidi te fotografije.

- Ja sa 18 godina u gej baru. Danas se stidim ove fotografije, ali se nikada bolje nisam osećala u tada. Tamo sam se osećala prihvaćemo i to mi je definitivno jedno od najboljih iskustava u životu. Takođe, moj dragi prijatelj je iste večeri upoznao svog partnera - napisala je Vilsonova.

 

Dečija zvezda dodala da nakon završetka koledža više nije posećivala gej klubove, sem jednom kada ju je jedan prijatelj odveo u jedan od njih, ali kako je dodala, više se nije se osećala kao da tamo prirada.

Jedan od korisnika Tvitera upitao je koje je onda njeno seksualno opredeljenje, a Mara je kratko odgovorila:

- Da vam pojasnim: Ja sam dvojka - napisala je glumica, što znači da je biseksualka, tačnije, kako je napisala, heteroseksualka, koja ponekad ima homoseksualnu aferu.

 

Mara je najpoznatija po ulozi male čarobnice Matilde, a glumila je i sa pokojnom megazvezdom Robinom Vilijamsom u filmu "Gospođa Dautfajer".