BEZ DLAKE NA JEZIKU Darko Tanasijević opleo po Miljani, pa otkrio pravu istinu o njoj
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Voditelj rijaliti programa Zadruga, Darko Tanasijević, prokomentarisao je sve skandaloznije ponašanje Miljane Kulić kojoj je produkcija ovog programa više puta izlazila u susret nakon svih problema koje je pravila u „beloj kući“. Darko smatra da se Miljana ne ponaša u skladu sa svojim godinama, te da joj je vreme da se menja.

- Miljana treba da bude malo odgovornija i samostalnija, budući da ove godine puni trideset godina. Mora da bude iskrenija i istrajnija, da stoji iza svojih postupaka, a ne da dozvoli da je totalno poremete ili problemi sa Zolom ili sa majkom Marijom. Trenutno je, izgleda, na rijaliti bolovanju. Videćemo da li će iz njega direktno u penziju ili ipak ne - rekao je Darko.

Tanasijević je prokomentarisao i Ivana Marinkovića s kojim Miljana ima sina Željka.

- Ivan je za mene pozivitvno iznenađenje, jer ga nigde pre nisam gledao niti pratio još od njegovog učešća na Farmi, mada je to bilo baš davno. Uglavnom ga u medijima prati negativna prošlost, a u Zadruzi sam ga doživeo kao nekog vrlo pozitivnog, jako pametnog, zabavnog i nekog ko ima jako dobre rezone - rekao je Darko i prokomentarisao Ivanov odnos sa sinom Željkom.

- Mnogi sumnjaju u istinitost njegovih namera prema sinu Željku, jer znamo da nije mario za njega svih ovih godina, što je za svaku osudu. Ipak, ja stvarno verujem da je osetio iskrenu poovezanost sa Željkom i želju da sa njim končano izgradi pravi očinski odnos. Možda sam naivan, ali ne želim da verujem da neko to može da radi zarad dobrog kadra - rekao je Darko za „Svet“. 

"VOLIM JE, LJUBOMORAN SAM" Maja Marinković ostala u šoku, bivši dečko joj pred svima izjavio ljubav, ovo nije očekivala

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading